Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lubie_moderacje_2 Dlatego powinien, to robić bot oczywiście dobrze zaprogramowany, a nie ludzie. Komputer jest w stanie przekalkulować tryliardy danych, a ludzki umysł przy kilkudziesięciu traci koncentracje i się myli. Dlaczego nikt nie chce takiego bota stworzyć? Ile kosztuje utrzymanietakiego bota?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lubie_moderacje_2 Niby czemu? Jestem poważny na portalu ze śmiesznymi obrazkami bez obrazków i daje poważne rozwiązania kwestii problemu z niepełnosprawną intelektualnie moderacją
( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak poważnie, to co jest złego w moim pomyśle z botem? Bot ogarniałby ten temat lepiej, niż ludzie i byłby bezstronny, a przy tym nie w--------y ludzi, że dostali bana za nic

• Odpowiedz
@mirko_anonim: W tym momencie? jakbyś miał parę miliardów $ na programistów to pewnie tak z 5 lat i by było.
Ewentualnie poczekać z 5 lat na dalszy rozwój chatgpt i ai. Pewnie będzie za jakieś rozsądne pieniądze do podpięcia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lubie_moderacje_2 I mówi mi to typ, który zarzucił mi trolling XD Polska obecnie ma bardzo dobrze wykształconą branże IT i ta gałęź gospodarki jest w ciągłym rozwoju i nie potrzebujemy zatrudniać hamurgerów zza oceanu za $$ ( ͡° ͜ʖ ͡°) mamy swoich specjalistów z branży IT, tylko pytanie kluczowe kto będzie chciał robić dla portalu znanego z powszechnego trollingu? ¯_(ツ)_/¯ wykop nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lubie_moderacje_2 P.S Do ludzi moderujących anonimowe, ale ja do was nic nie mam XD dobrze wiecie, że wykop.pl nie słynie z dobrej opinii i ludzie wiedzą, że tu są trolle i jeszcze to lenny, które generalnie służy do podkreślania ironii/żartu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co do moderacji, to ja mówie poważnie @m__b stwórz chłopie bota do moderowania, który będzie bezstronny
  • Odpowiedz
moderacja zamiast być bezstronna w kwestiach rozpatrzania zgłoszeń, to lubuje się z aktualną opozycjąn

@mirko_anonim: Moderatorzy serwisu nie są w żaden sposób zaangażowani w polityczne batalie. Otrzymują zgłoszenia od Was, a treści muszą moderować zgodnie z wytycznymi, które wspólnie z Wami przygotowaliśmy: https://wykop.pl/standardy-moderacji Dla moderatora treść albo narusza regulamin, albo nie narusza. Dotyczy to wszystkich przypadków i nie jest uzależnione od tego jakie poglądy polityczne są promowane.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Moderatorzy serwisu nie są w żaden sposób zaangażowani w polityczne batalie.

@wykop: Wy tak do lustra potem możecie spojrzeć sobie? ( ͡
  • Odpowiedz