mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Zwiazek przestawał działac, ja od jakiegoś czasu juz liczyłem w głębi duszy by to się skonczyło bo miałem dosc. Różowa coraz wiecej się kłóciła, nie zależało jej, więc mi też. No i w koncu się rozstalismy. A ja zamiast się cieszyć to czuję się jakbym stracił miłość życia a jeszcze kilka tygodni temu mówiłem sobie, że nie wyobrażam sobie jej poślubić. Zaczynałem dostrzegać jej wady które wczesniej olewałem. No i czemu teraz tak mi jej brak. Ehh nie mogę jeść, nie mogę spać, wszystkie miłe chwile mi się przypominają. Głupi mózg co z tobą jest nie tak.

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
taxi_driver92
@mirko_anonim:Z Twoim mózgiem wszystko w porządku, to standardowy mechanizm z czasem Ci minie, trzymaj się kolego!
11
dzkeson
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
l.....o
Głupi mózg co z tobą jest nie tak.

@mirko_anonim: przejdzie
lepiej teraz się rozstać, niż jak będzie kredyt i bombelki
2
TrollingMasterNinja
@mirko_anonim: wsio będzie dobrze. Potrzeba tylko chwile czasu
0
H.....r
H.....r
@mirko_anonim: Rozstanie dzieli sie na pewne etapy, analogicznie do zaloby. Musisz przez to przejsc zeby bylo lepiej. Poczytaj o tym, moze Ci pomoze jak zrozumiesz ze to chemia mozgu i z czasem bedzie lepiej. https://rozwojdopotegi.pl/etapy-zaloby-po-rozstaniu/
0
Leoncio44
Leoncio44
zawsze po rozstaniu w naszej pamięci zostają głównie dobre chwile ale sam napisałeś, że ślubu z nią nie chciałeś czyli nie leżała Ci z jakiś względów. Dobra decyzja, pocierpieć każdy musi ale to mija. Z fartem mordo :-)
0
T.....n
T.....n
@mirko_anonim: Standardowa rada:

Bierzesz kartkę i piszesz na niej wszystkie wady byłej. Nawet te najmniejsze i rzeczy, które cię nawet lekko irytowały. Możesz wyolbrzymiać.

Składasz tę kartkę i nosisz ze
0