Aktywne Wpisy

Umeraczyk +85
NIE K---A XD
CO TO JEST ZA KOLOR PRZY NICKU
STRACONY ZAMORDOWANY KOMPROMITACJA CWELA XD
CO TO JEST ZA KOLOR PRZY NICKU
STRACONY ZAMORDOWANY KOMPROMITACJA CWELA XD

Fishwater +31
Niedawno zauważyłem że bardzo lubię jeść śledzie i ciągle mam na nie ochotę, kupuję sobie takie 3 plastry w oleju za 5zl kroję na kawałeczki, cebuli trochę i do pudełeczka innego z tym olejem oraz chlebek do tego, albo w śmietanie kupuję też (nigdy nie lubiłem jeść śledzia)

Już drugi raz w przeciągu roku, kiedy facet mówi mi coś o uczuciach w moim kierunku, a okazuje się, ze chce tylko zaliczyć.
Nie, nie byli to faceci spoza mojej ligi. Usłyszałam nawet w obu przypadkach od osób 3, że jestem dla nich za ładna.
Ehhh, jak żyć XD?
#tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co do reszty to, że facet mówi coś o uczuciach może oznaczać milion rzeczy. Proponowali związek, czy tak powiedzieli, że jesteś spoko. Bo jak nie było żadnej propozycji związku a spotykaliście się tak po prostu to jak widać dla nich było to
@mirko_anonim: Co to w ogóle za jakiś durny tekst?
Widzieli cię chociaż na żywo?
@mirko_anonim: Tacy są po prostu faceci, szczególnie polacy, ale w sumie na całym świecie. Świniak powie wszystko, żeby tylko wsadzić. A później się dziwią, że się nimi gardzi, wykorzystuje i traktuje przedmiotowo. Sorry faceci sobie na to po prostu zasłużyli. A Ty anonimko nie wierz w nic
Na ulicy większość facetów się ze mną ogląda.
Specjalnych wad w charakterze też nie mam, więc kompletnie nie rozumiem zasypywania kogoś komplementami i deklaracjami a potem taki gong XD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
To co dla Ciebie nie jest specjalną wadą, dla kogoś innego może być. Mamy tendencje do przejaskrawiania swojego obrazu, toteż mam dla Ciebie złą wiadomość.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Widocznie zbyt mało jesteś w stanie zaoferować facetom z którymi się spotykasz i widzą w Tobie tylko dziurę. Przystojni faceci mają bardzo duże branie, czemu mieliby rezygnować z pukania tinderówek i związać się z Tobą? XD
────────────────
@Dimea: ty się dobrze
Za mną też, a jestem niebieskim i co?