mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Myślę że powinieneś złożyć swój prawiczyzm na ołtarzu i zostać mnichem. Słabych genów i tak nie rozmnożysz a możesz przynieść ukojenie np osobom starszym i samotnym. Prawiczek w wieku 36 lat to już serio nie problem a rozwiązanie. Nie ma najmniejszej szansy że będziesz jeszcze z kimkolwiek w związku więc możesz spokojnie zająć się szerzeniem dobra np pomocą w ośrodkach dla dzieciaków itd.

─────
0
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@mirko_anonim: Raczej mało. Jeśli ktoś jest prawikiem w wieku 36 lat to musi naprawdę być wyjątkowo brzydki. Nawet ja (choć kilka lat starszy) nim nie jestem pomimo że mordę mam 3/10 i tych wszystkich dwóch lasek z którymi miałem przyjemność kopulować nie poleciłbym najgorszemu wrogowi (i nawet nie jest to kwestia wyglądu)
Patrząc po znajomych, powiedzmy 30-45lvl to nie ma takich przypadków, każdy jakieś związki przeszedł i coś tam pociupciał.
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
R.....a
@PiesekKrolowejElzbiety:

Jeśli ktoś jest prawikiem w wieku 36 lat to musi naprawdę być wyjątkowo brzydki

mordę mam 3/10 i tych wszystkich dwóch lasek z którymi miałem przyjemność kopulować nie poleciłbym najgorszemu wrogowi (i nawet nie jest to kwestia wyglądu)

Że był nie niemiłe był te julki? Co z nimi było nie tak?
I ok boomer
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): > > cytowany tekst@mirko_anonim: Raczej mało. Jeśli ktoś jest prawikiem w wieku 36 lat to musi naprawdę być wyjątkowo brzydki. Nawet ja (choć kilka lat starszy) nim nie jestem pomimo że mordę mam 3/10 i tych wszystkich dwóch lasek z którymi miałem przyjemność kopulować nie poleciłbym najgorszemu wrogowi (i nawet nie jest to kwestia wyglądu)
Patrząc po znajomych, powiedzmy 30-45lvl to nie ma takich przypadków, każdy jakieś związki przeszedł
0
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@RyouNarushima:
Jak ktoś lubi borderki to były w sumie spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chłop 3/10, nawet w czasach przedtinderowych nie miał zbyt wielkiego wyboru.
0
R.....a
@PiesekKrolowejElzbiety: Alternatywki?
0
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): kobiety nie chcą sobie rozwalać ciał, narażać życia, ani wchodzić w związki, bo to niesie ze sobą obowiązki

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Masz rację. Po co sobie niszczyć ciało, żeby rodzić kolejnego niewolnika biedaka. Niech bogate oskarki i Julki się rozmnażają.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
0