Aktywne Wpisy

Dogecoin +80
Mirki, u mnie w domu od lat jest najdziwniejsza tradycja wigilijna, którą babcia wymyśliła po jakiejś wojnie psychicznej z rzeczywistością.
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie
Zanim karp zostanie zabity, każdy musi napić się łyka wody, w której pływał. Normalny łyk. Taki, co już po przełknięciu wiesz, że tego smaku nie wymażesz ani barszczem, ani opłatkiem.
Woda stoi w misce, karp krążył w niej pół dnia, czasem kichnął, czasem się zesrał, a babcia mówi, że to „esencja Wigilii”.
Uzasadnienie

Pandzia_art +48
źródło: 1000015138
Pobierz

Pokazuj resztę hormonów.
Testosteron masz na trt, więc pójdź do dobrego Endo albo od biedy androloga i wjeżdżaj na trt. Nie gódź się na SERMY jak clomid/tamox.
Alternatywą może też być HCG + jakiś proviron ale to musisz pokazać resztę badań.
Jak nie będzie postępów to to HTZ (HCG + PROLONGATUM) i wrócisz do żywych, no ale wtedy kłucie do końca życia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: bardzo głupie i krzywdzące komentarze. On ma ewidentnie rozwalone hormony
Badaj zawsze pełny panel hormonalny...
Mniej więcej na początku roku patologicznie spadł ci testosteron, powinieneś wtedy zbadać gonadotropiny LH i FSH. Miej oko na progesteronie, nie badaj prolaktyny ani wolnego.
LH, FSH, testosteron, TSH, progesteron, estradiol - to pakiet badań pod twoje wyniki.
Lekko podniesiony kortyzol się stale utrzymuje, to
twój wynik prolaktyny jest nie do ruszenia. Zdrowy wynik. Tylko sobie zaszkodzisz ewentualną kabergoliną (albo co gorsza wspomnianym bromo).
Taki wynik prolki nie ma żadnego wpływu na twoje objawy, nawet jakby był trochę ponad normę, to tego się nie rusza, bo nie ma znaczenia klinicznego.
reszta ok, ale potem coś padło, bo testosteron nie spada poniżej normy u zdrowego młodego człowieka bez przyczyny.
@quintus
Dostałem w sumie skierowanie do szpitala od tego endo, zapisałem się, ale termin dopiero na luty.
Ogólnie endo wydaje się dobry - 600 pozytywów na zannym lekarzu.
Czyli zostaje mi chyba jeszcze