Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 31 lvl, różowa 24 lvl. Nieco ponad rok związku za nami. Świetnie się dogadujemy, praktycznie na każdej płaszczyźnie. Czasami zdarzają się małe nieporozumienia, ale dzięki dobrej komunikacji potrafimy je szybko dusić w zarodku. Spędzamy dużo czasu razem. Podróżujemy po świecie. Różowa jest bardzo kochaną, rodzinną, ciepłą i spokojną osobą. Stroni od imprez, alkoholu, czy jakichkolwiek używek. Wspiera mnie i motywuje.

Niestety wychowywała się bez ojca. Gdybym nie czytał Wykopu to nie miałbym pojęcia, że to może być jakikolwiek problem. Zawsze wychodziłem z założenia, że najważniejsze jest to, jakim ktoś jest człowiekiem. Poprzez Wykop trafiłem na kanał Musisz Wiedzieć, posłuchałem tamtejszej narracji i narodziły się u mnie pewne obawy. Różowa nie zdradza jakichkolwiek objawów daddy issues, ale zastanawiam się, czy tak będzie zawsze. Czy nie zaczną one wychodzić za 5, 10, 20 lat.

Absolutnie nie planuję z tego związku rezygnować, bo obydwoje jesteśmy szczęśliwi, a różowa to najwspanialsza osoba jaką poznałem w swoim życiu. Zastanawiam się jednak, czy znacie jakieś przypadki dziewczyn wychowanych bez ojca, które nie miały jakichkolwiek problemów z tego powodu? Czy wykopowa narracja, która mówi, że takie różowe nie nadają się poważnej relacji, jest całkowicie prawdziwa i nie ma w niej miejsca na jakiekolwiek odstępstwa? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #dzieci

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy nie zaczną one wychodzić za 5, 10, 20 lat.

@mirko_anonim: Ty sie dobrze czujesz? Jak nie wyjda w przeciagu pierwszy kilku lat to nic nie wyjdzie. Czlowiek sie caly czas zmienia i jezeli cos jej zniszczy leb po takim czasie przy TObie to cos biezacego, a nie przeszlosc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim brak ojca to czerwona flaga ale ludzie są różni. Być może jej matka dała radę wychować ją na sensowną kobietę bez di. Może sama jest bardzo świadoma i poukładała sobie dobrze we łbie. Jeśli jesteś z nią szczęśliwy to chyba wszystko jest ok.

Na bank dziewczyna wie, że można żyć bez faceta. Skoro jej matka dała radę to ona także da. Pytanie jak wiele wnosisz do związku i jaka jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zwróć uwagę jak reaguje w sytuacjach kryzysowych: coś się zepsuło,
nie udało, ktoś ją obraził, straciła pieniądze itp
Jeżeli zachowuje się tak jak ty byś się zachował, to dobrze.
Jeżeli zachowuje się jak wariatka, to niedobrze
  • Odpowiedz