Aktywne Wpisy
ATAT-2 +129

BananowyKrol +398
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: IMG_8554
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
kwestia czasu jak odejdzie, jak nie do niego, to do następnego
przynajmniej korzystaj póki jest okazja
Masz prawo ją oceniać i ona wykorzystuje typową kartę pod tytułem „chce pracować nad związkiem” gdzie sam początek już jest przez nią spalony.
Czas się ewakuować i niech dalej szuka swojej „bezpiecznej przystani” przy tym niszcząc jakiegoś typa po drodze.
Związek tworzy się na... różnych fundamentach i takie jest życie. Ja jestem zwolennikiem tworzenia wszystkiego od zdrowych podstaw, ale każdy człowiek ma jakąś przeszłość i od tego się nie ucieknie. Jeśli nad tym pracuje, niech określi jakieś cele - po czym pozna że
skoro z tobą sypia, to jeździć obserwować... i nie przyzwyczajać się ani nie dać czarować. To co będzie w przyszłości to już zależy od ciebie i to ona musi kombinować jak skłonić cię do czegokolwiek więcej poza pukaniem jej.
@mirko_anonim: słuchaj dalej kobiety ...
To nie znaczy jednak, że ona ma prawo Ciebie oceniać przez pryzmat tego, jaki był jej były chłopak. Na walkę o swoje granice było miejsce w poprzednim związku. Pamiętaj o tym i zastanów się, czy gdybyś Ty miał problem i zachowywał się jakoś specyficznie, to czy ona by z Tobą została. Jeśli tak
co do pytania to bardzo możliwe że bad boya traktowała lepiej niż ciebie, bo im bardziej on ją odpychał, tym bardziej
Porozmawialem z nia panowie i uslyszalem cos takiego: stara sie przepracowac swoje problemy, stara sie dla mnie robic jak najwiecej ale wtedy kiedy ona tego chce, a nie ze jest to od niej egzekwowane i ze nie chce byc ZNOWU w schemacie relacji, ze ktos odwzajemni jej uczucie dopiero wtedy kiedy ona cos dla mnie zrobi oraz ze uczucia powinny byc od tego