Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#studia #studbaza
Co sądzicie o pójściu na studia dzienne w wieku 21 lat? Skończyłem technikum i przez rok pracowałem w zawodzie, odłożyłem sporo kasy, aby sobie pozwolić na dzienne. W czasie studiów planuje podjąć prace dorywczą/weekendową. Czy pracodawcy zwracają uwagę na taką lukę w karierze? Będą to studia inżynierskie więc przy dobrych wiatrach skończę je w wieku 24 lat.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tez jestem po technikum, mam 21 lat, tez mialem rok przerwy i w tym czasie chodzilem do roboty, i wlasnie mysle nad studiami. Jestem pewny ze nikt nie zwraca uwagi na taki rok przerwy, 21 lat to jest jak najbardziej w porzadku wiek zeby isc na studia. Sam sie zastanawiam wlasnie nad dziennymi, tylko czuje ze ciezko bedzie polaczyc prace ze studiami, a jednak bede wtedy zmuszony na przeprowadzke
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kiedystumialemkonto Logistyka. Też słyszałem od wielu osób, że inż. lub lic warto robić dziennie a na zaoczne to magisterka + praca. W pracy miałem dwóch gości którzy studiowali zaocznie i oboje twierdzili, że na zaocznych mało wiedzy się zdobywa.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak masz pieniadze, znajdziesz sobie jakies mieszkanie, no chyba ze masz juz gdzie mieszkac to imo lepiej isc na dzienne na ten licencjat. Potem ewentualnie jak dalej bedziesz chcial sie kształcić to pójdziesz na zaoczne. Przynajmniej będziesz mieć trochę zycia studenckiego i moze jakies fajne znajomości zdobędziesz na dziennych. Bo na zaocznych to wydaje mi się że raczej z nikim jakieś bliższej znajomości nie nawiążesz. Jeśli chodzi jeszcze o
  • Odpowiedz