Aktywne Wpisy

MonazoPL +158
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +522
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Gdzie przebywać, aby zwrócić na kogoś swoją uwagę?
Jestem atrakcyjny, ale jestem totalnie nieśmiałym p--------m, który nikogo nigdy nie podrywał. Zawsze to ja byłem podrywany, ale oczywiście wszystko przez nieśmiałość ignorowałem. Po szkole i studiach już nie przebywam z rówieśnikami i zamknąłem sobie drogę do pozania kogoś w swoim wieku. W pracy najmłodsze dziewczyny mają grubo po 30 lat, są już po ślubach, czy mają dzećmi. Każdy ze znajomych ma kogoś, albo już jest po ślubie. Na siłowni z dziewczyn to same praktycznie jakieś smarkule 17-19 lat, już pomijam, że większość z nich i tak ma partnerów. Spacerując po parku praktycznie każda osoba jest z kimś, nie ma zupełnie singli, kompletnie zero. Mieszkam w małym miasteczku i mam 27 lat. Każdego kogo spotkam się dziwi, że jestem sam. Pewnie myślą, że jestem jakiś upośledzony, bo to jest niemożliwe, aby z dobrym wyglądem, ciałem, z wykształceniem i z dobrą pracą nikogo przez 27 lat nie mieć.
Rodzina i znajomi coraz bardziej mi docinają i mówią, że już czas kogoś poznać. Moi bracia o siebie nie dbają, a i tak kogoś mają. Znajomi też w większości o siebie nie dbają i jakoś są w związkach. Grubi, chudzi, skinny fat, ćpuny, pijacy? I co z tego, jak i tak kogoś mają, a ja nic. Tinder i inne tego typu portale odpadają z tego powodu, co pisałem na początku - jestem totalnym nieśmiałym p--------m i sobie wmawiam, że jak założę, to będą pośmiewiskiem, bo ktoś mnie tam zobaczy. Nie jestem w stanie się tego zmienić.
Naprawdę już nie wiem co mam robić. Niedługo psychicznie nie wytrzymam. Gdzie nie wyjdę czy coś oglądam, to wszędzie są ludzie w związkach. Iść gdzieś do specjalisty z tym?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #s----------e #niesmialosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czytać chyba umiesz skoro w miarę sensownie napisałeś post, powodzenia!
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32