Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim

mam dziewczynę która jest dla mnie moją pierwszą, ona miała już wcześniej 2 partnerów w krótszych związkach

Po tym zdaniu przypuszczam, że masz jakieś 18 lat.
Chłopie, edukuj się, uprawiaj jakiś sport, patrz jakby tutaj coś zarobić sobie na lato, a nie gadasz za dziewczynami, które podobnie jak ty mają fiu-bździu w głowie i po 3 miesiącach da sobie z Tobą spokój. Po drodze baw się z największa ilością dziewczyn jaką możesz,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim chlopie nad czym tu sie zastanawiasz, ruchaj inne póki możesz, póki nie masz obraczki na palcu to w------e, ona miala dwóch na pewno XDDDDD w oatatni weekend miala tych dwóch chyba
  • Odpowiedz
kolejna kobitka która może się różnić temperamentem i to tyle

@mirko_anonim: dosłownie tak

Mało tego, wolałbym nawet mieć jedną partnerkę ale taką fest spoko, niż całe tabuny innych.

Zamiast zastanawiac się nad tym, zastanów się co się stanie i co będziesz czuł, jak ta partnerka cię zostawi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ile czasu z nią jesteś? Jak mniej niż 3 lata to nie wiadomo czy ta relacja w ogóle przetrwa próbę czasu i po niej będziesz miał kolejne dziewczyny. Wg mnie póki relacja jest spoko to o nią dbaj. Jeśli plusy obecnej relacji będą z upływem czasu tracić wartość w obliczu chęci próbowania bycia/obcowania z innymi kobietami to myśle ze wtedy dopiero warto podjąć jakieś kroki. Nie warto wg mnie podejmować
  • Odpowiedz