Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Będąc w związkach, co wam się częściej zdarza/zdarzało?
Mężczyźni po dowiedzeniu się że dana kobieta jest zajęta raczej wycofywali się i szukali gdzieś indziej czy nie przeszkadzało im to i nic sobie z tego nie robili - czy to kobiety po dowiedzeniu się że dany mężczyzna jest zajęty raczej wycofywały się i szukały gdzieś indziej czy nie przeszkadzało im to że ktoś jest zajęty i nic sobie z tego nie robiły?

#pytanie #zwiazki #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mężczyźni po dowiedzeniu się że dana kobieta jest zajęta raczej wycofywali się i szukali gdzieś indzie

@mirko_anonim: u mnie to wyglądało, tak że jak wiedzieli to jeszcze bardziej spermili, simpowali i chcieli się z nią umawiać, tacy ludzie są irytujący, a jeszcze różowe głupie, zamiast spławić natrętów to się nakręcają i nie widzą nic przeciwko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dla spermiarzy to, że dziewczyna ma chłopaka to żaden problem, spermia dalej z nadzieją, że może się uda i będą następni. Z kolei różowe trzymają takich spermiarzy wokół siebie, z nadzieją, że jak nie wypali z obecnym to mają miękkie lądowanie. Tak to wygląda moi drodzy. Wiecie kto zostaje sam w takim przypadku? Chłop który jest uczciwy i w związku nie ma żadnych zastępczych kobiet, bo po prostu o
  • Odpowiedz
czy to kobiety po dowiedzeniu się że dany mężczyzna jest zajęty raczej wycofywały się i szukały gdzieś indziej czy nie przeszkadzało im to że ktoś jest zajęty i nic sobie z tego nie robiły?

@mirko_anonim: ja klamalem ze kogos mam bo nie bylem zainteresowany dziewczynami w swoim czasie to z jednej strony to wzbudzalo wieksze zainteresowanie bo skoro inne widza cos we mnie to i one (rynek) ale nawet te
  • Odpowiedz