Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jestes takim idiota czy tylko udajesz? "wypilem 1 p--o ale nic prawie nie poczulem a znajomi mowili ze po alkoholu to sie swietnie gada i kreci w glowie"

"no ale przeciez kolezanka po 1 piwie to juz byla wyejbana a ja nie to jak to mozliwe"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

leżąc w ogrodzie słyszeli jak trwa rośnie, ktoś tam popatrzył w kafelki i widział starożytne cywilizacje, a jeszcze inny opisywali, że widzieli różne poświaty na ludziach - u mnie nic z tego nie było, brałem towar z dwóch różnych sprawdzonych źródeł i teraz się zastanawiam czy ludzie tak to podkręcają jeśli chodzi o doznania czy jak?

Potraktowałeś dosłownie to co ci powiedzieli, a to była tylko metafora i luźny opis doświadczenia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w sumie po 300 powinieneś mieć już dość dobrze jak na pierwsze razy hm

btw to, że ktoś widział starożytne cywilizacje, nie znaczy, że dosłownie i dokładnie widział tam ludki budujące piramidy xD to jest znacznie bardziej subtelne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w zasadzie każde lsd jest oszukane. Trzeba naprawdę dobrze trafić żeby miało moc. Twoje równie dobrze mogło mieć 50-80 ug. Jak kiedyś dorwałem legitne prawdziwe 220 ug, to kolega mówił że go porobilo tak jak kiedyś 400. Jak trafisz uczciwego resellera GG to spróbuj wtedy.
  • Odpowiedz