✨️ Obserwuj #mirkoanonim W co lepiej celować pod najem w #krakow? Kawalerka w lepszej lekalizacji i nowszym budownictwie (np ruczaj, okolice kampusu uj), czy małe 2 pokojowe (budownictwo w okolicy 1980 roku, gorsza lokalizacja, troche gorszy standard). Budzet do 420 tys (możliwe, że tutaj można coś... podciągnąć do góry ale pewien nie jestem).
Ciekawe jestem opinii Mirków i Mirabelek spod tagów #nieruchomosci #wynajem ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Ja bym wybrał kawalerkę w lepszej okolicy. Łatwiej ładnie ją utrzymać a co za tym idzie będziesz mieć ofertę "premium" za więcej, czyli lepsza klasa ludzi będzie zainteresowana. A byle jakie dwupokojowe mieszkanie byle gdzie to wynajmiesz tylko byle komu.
W co lepiej celować pod najem w #krakow?
Kawalerka w lepszej lekalizacji i nowszym budownictwie (np ruczaj, okolice kampusu uj), czy małe 2 pokojowe (budownictwo w okolicy 1980 roku, gorsza lokalizacja, troche gorszy standard). Budzet do 420 tys (możliwe, że tutaj można coś... podciągnąć do góry ale pewien nie jestem).
Ciekawe jestem opinii Mirków i Mirabelek spod tagów #nieruchomosci #wynajem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora