Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czekam na wyniki rekrutacji na #studbaza i #wychodzimyzprzegrywu . Zakładam grupę roku, to zorganizować integrację teraz czy dopiero we wrześniu? Chodzi o to, że ludzie będą dopiero teraz decydowali czy chcą studiować na moim kierunku i nie wiem czy to zbyt szybko.

Dalej to jakie macie rady, żeby zwiększyć szansę na zintegrowanie się z innymi?

Wierzcie lub nie, ale zdecydowana większość mojego życia była spędzona w samotności ,a teraz nie mam oporów przed zachowywaniem się jak dynamiczniak. Problem jest w moim małym obyciu w sytuacjach towarzyskich.
#pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wierzcie lub nie, ale zdecydowana większość mojego życia była spędzona w samotności ,a teraz nie mam oporów przed zachowywaniem się jak dynamiczniak. Problem jest w moim małym obyciu w sytuacjach towarzyskich.

@mirko_anonim: Andrzej to jebnie...

Odpowiadając na pytanie to nie wiem, możesz już teraz zalozyc imo, o ile już ktoś nie założył.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: zależy co i gdzie będzie studiował, czy będzie miał czas. Co innego studiować historię czy kulturoznawstwo, a co innego medycynę, filologię/lingwistykę, coś sensownego na polibudzie, prawo, I rok SGH, z ogromem materiału, zaliczeń, laborków, morderczych egzaminów.
  • Odpowiedz

@mirko_anonim: dobra decyzja i czas - tylko nie przecholuj
Myślę że poczekaj jeszcze trochę jak więcej będzie wiadomo, ale musisz stale coś tam robić w tym kierunku nawet samej integracji bo ludzie to leniwe kwy
  • Odpowiedz