Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Nawet jakbyś miał różowego to też powinieneś mieć w sumie w dupie ten kraj, narażac się na śmierć i zostawienie dziewczyny samej itp. Macie plan, jest jakiś przypał to jedziecie za granicę i tyle.

Ja pierwsze co bym zrobił to stąd wyjeżdżał w razie wojny. Nie mam żadnego domu czy mieszkania, więc nie mam powodów aby o coś tutaj walczyć czy czegoś bronić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

niestety nikt ciebie wtedy o zdanie pytał nie będzie...

@czescmampytanie: i co siłą mnie zaciągną? Zmuszą siłą do strzelania? A co jak będę ich miał w dupie i nie będę wykonywał rozkazów? Powodzenia, jeszcze nie znają
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Poczytaj jak działała fala w wojsku. Ty nie będziesz nic robić, ale za to dostaną twoi nowi ''koledzy'', a zaufaj mi poborowi to kwiat polskiej inteligencji wyrwanej prosto ze wsi lub blokowisk czytaj typowe sebki. Na początku proste kary typu pompki, odbitki, potem rejony do późnych godzin itd. Skończy się to dla ciebie w--------m ewentualnie kalectwem, w najgorszym(w sumie i najlepszym wypadku) zagubiona kulką lub wysłaniem na rozpoznanie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
@czescmampytanie: no i co? Dostanę rozkaz od trepa, a ja mu powiem „nie”, i co mi zrobi? Zabije mnie? To nie rosja. A nawet jeśli, to w dupie wole zginąć nie walcząc, niż zginąć walcząc, żeby oskarki i chady mogły dalej się rozmnażać. Skoro oskarki i chady je ruchają, to niech i je bronią, utrzymują i umierają za nie w walce, bo ja mam na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wyżsi rangą napuszcza na ciebie sebixow i zapewniam cię z 20 nie wygrasz. A jeśli zaczniesz stawiać się wcześniej to o dostępie do broni możesz zapomnieć. Moim zdaniem w ostateczności potraktuj to na wyjebce, czyli rób normalne rzeczy, a jak będzie bardzo źle to wyczujesz sytuację. Nie będzie też takiej sytuacji, że ktoś karze ci szczoteczka czyścić kible itd, bo fala bez wojny to co innego niż podczas
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Wyżsi rangą napuszcza na ciebie sebixow i zapewniam cię z 20 nie wygrasz

No i co z tego? Wole zginąć w zgodzie ze swoimi przekonaniami, niż ginąć w walce, żeby chady i oskarki mogły się rozmnażać z julkami. Wy serio tego nie ogarniacie? Ja nie boje się zostać zabity i dlatego oni nie mają żadnych narzędzi, żeby mnie zmusić do czegokolwiek.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Chady się wymigaja bo kochają swoje życie i nie mają depresji, ty zdechniesz jak bydło a top samce z kast będą dymac twoje koleżanki bo uciekną razem. Tak jak kiedyś od wojska się migali synowie partyjnych albo za łapówkę. Plebs ma być na dole bez dostępu do lepszego traktowania.

• Odpowiedz