Aktywne Wpisy

bruhh +75
Mojej żonie zmarł dziś w nocy dziadek - alkoholik. Walił wóde od niepamiętnych czasów, totalnie nie ogarniał co się dzieje, nawet chyba nie był świadom, że ma wnuki i prawnuki. Całe życie miał w------e na rodzine, trzymali go tylko w chacie bo miał sporą rente górniczą, którą utrzymywał całą rodzine, bo reszta to lewusy. Nigdy nie był na żadnych rodzinnych uroczystościach, na naszym weselu, na jakiejś tam 18, na chrzcinach.. no miał
jz25 +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja pierwsze co bym zrobił to stąd wyjeżdżał w razie wojny. Nie mam żadnego domu czy mieszkania, więc nie mam powodów aby o coś tutaj walczyć czy czegoś bronić.
@czescmampytanie: i co siłą mnie zaciągną? Zmuszą siłą do strzelania? A co jak będę ich miał w dupie i nie będę wykonywał rozkazów? Powodzenia, jeszcze nie znają
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: ty masz 12 lat czy jak? myślisz ze w razie W ktoś będzie zwracał uwage na twoje fochy? dorośnij.
@czescmampytanie: no i co? Dostanę rozkaz od trepa, a ja mu powiem „nie”, i co mi zrobi? Zabije mnie? To nie rosja. A nawet jeśli, to w dupie wole zginąć nie walcząc, niż zginąć walcząc, żeby oskarki i chady mogły dalej się rozmnażać. Skoro oskarki i chady je ruchają, to niech i je bronią, utrzymują i umierają za nie w walce, bo ja mam na
No i co z tego? Wole zginąć w zgodzie ze swoimi przekonaniami, niż ginąć w walce, żeby chady i oskarki mogły się rozmnażać z julkami. Wy serio tego nie ogarniacie? Ja nie boje się zostać zabity i dlatego oni nie mają żadnych narzędzi, żeby mnie zmusić do czegokolwiek.
───────────────────