Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ile myślicie, że będzie trzeba czekać na rozpatrzenie wniosku o kredyt teraz? Status jest taki, że wszystkie potrzebne papiery przekazane są pośrednikowi, dostałem też już bankowe formularze informacje. Ile teraz banki mają czasu na rozpatrzenie? Czytałem że 21 dni ale od jakiej daty to się niby liczy?

#kredyt2procent #nieruchomosci

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP):

Czytałem że 21 dni ale od jakiej daty to się niby liczy?

Od tego jak zechce się pośrednikowi przekazać wszystkie dokumenty do banku ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): > Czytałem że 21 dni ale od jakiej daty to się niby liczy?
Od daty złożenia wniosku. Jednak dziwnym trafem okaże się,  że nie złożyłeś wszystkich wymaganych rzeczy lub czegoś nie zrobiłeś i termin będzie się liczył od wtedy gdy to zrobisz. Taki drobny myk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@mirko_anonim: zgodnie z ustawa 21 dni, w praktyce - nieskonczonosc. To co skladasz na poczatku to nie jest wlasciwy wniosek kredytowy tylko najczesciej wstepny. Dopiero po podstawowej weryfikacji bedzie zlozony wlasciwy. Poza tym jak bank bedzie zapchany i nie zdazy przeprocesowac twojego wniosku to dostajesz z automatu negata, wiec sie lepiej modl zeby nawet wisial 40 dni, ale chociaz ktos na to spojrzal i najwyzej sie dopytal o glupote zeby
  • Odpowiedz