Aktywne Wpisy

KitaxKita +251
Robol +226
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Jeżeli zawodowo jesteś w dobrej lidze, to może dałoby się to rozegrać lepiej, gdybyś miał trochę dynaminy
Ale z drugiej strony w pracy też trzeba uważać, nie wdawać
@mirko_anonim: hehe znam to
po prostu więcej lasek poznawaj i więcej odsiewaj w końcu coś na sicie zostanie
@mirko_anonim: zgadzam sie
dlatego bierz udzial w rzeczach gdzie sa laski i dzialaj
Generalnie masz już 28 lat więc powinieneś ogarniać, bądź bezpośredni i pytaj laski czy jest w związku i czy chce się z toba umówić, jak nie, albo coś kręci to olej. Możesz też kłamać że chodzisz na randki, albo jedziesz na wakacje z koleżanką, to zawsze podkręca atrkacyjność faceta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────
Nie wiem czy zauważyłeś, ale zaznaczyłem, że jestem prawikiem, w życiu dziewczyny nie miałem, żadnej romantycznej relacji, więc zasadniczo "nie ogarniam". Było kilka dziewczyn, w których byłem zadurzony w opisany wyżej sposób, z jedną zdawało mi się, że serio "na poważnie" może się coś wydarzyć, ale nigdy się nie udawało. Czasem nawet te dziewczyny