Aktywne Wpisy

jmuhha +18
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
Lardor +34
Konfitura chodzi środkiem drogi i atakuję niewinnego kierowcę, coraz ciekawiej się robi z tą jego agresją, niby próbuje walczyć z patologią na ulicach w sam ja jeszcze tworzy. Cóż jego działalność ma dwie strony medalu i sam to coraz częściej pokazuję, ciekawe kiedy zrobi to samo z tramwajem albo pociągiem. #samochody #konfitura #patologiazmiasta
https://x.com/KonfituraWAkcji/status/2035291835380228464?s=20
https://x.com/KonfituraWAkcji/status/2035291835380228464?s=20

Czołem #woodstock #polandrock! Pytanko do Was.
Jestem posiadaczem aparatu natychmiastowego typu #polaroid i wpadłam na pomysł by w tym roku zabrać ze sobą aparat na festiwal, strzelać fotki i odsprzedawać ludziom. (Coś w stylu mobilnej fotobudki). Jednak biorąc pod uwagę cenę samej kliszy(wychodzi ok 10 zł za shoot) chciałabym sprzedawać zdjęcia za max 15 zł.
Czy waszym zdaniem pomysł się sprawdzi? Czy bylibyście w stanie zapłacic tyle za jedno zdjęcie? Zarobek jest tu raczej sprawą drugorzędną, raczej chodzi mi o to by nabrać doświadczenia w fotografowaniu ludzi. Trochę się cykam bo samo zdjęcie zaczyna wywoływac się po się około 15-20 minutach, że ludzie będą się pultać, albo że strzelę fotkę i ktoś stwierdzi "nie, dziękuję jednak ch*jowe".
Potraktujcie mój wpis raczej jako rozeznanie czy w ogóle będą zainteresowani. Myślałam też żeby dodatkowo zabrać jakieś pudło z gadżetami (typu śmieszne czapeczki itd.) by uczynić zdjęcia bardziej atrakcyjnymi. Proszę dajcie znać w komentarzach co sądzicie.
#festiwal
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym na woodstocku walutą są żetony na browar albo sam browar a nie złotówki...
Nie wspominając o tym że na woodstocku powinieneś robić zdjęcia typu street. A wydruki rozdawać gratis.
@Nerlo_ajcats: czekaj, jaka licencja?
Z tym browarkiem (i licencją) to w sumie racja, niestety nie stać mnie na to żeby rozdawać foto za darmo (ani żeby otworzyć stoisko).
Nie, 80 zł za 20 szt. zdjęć kosztują wkłady do #instax, niestety (albo i stety bo instax mini ma mniejszy format -razem z ramką wielkość mniej więcej karty kredytowej) posiadam aparat na wkłady polaroid 600 (8 szt.
@mirko_anonim: hehe no bo wiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sensuel: myślał że macie trochę uranu
który nagłośnił matkakurka zaczęli mocniej tego pilnować.