Aktywne Wpisy
filemon111 +5
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

liliove +2
Jakiś użytkownik, który założył konto miesiąc temu tak się zaangażował w obronę Oliwii, że wysłał mi kilka wiadomości prywatnych pod rząd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe kto się kryje pod nickiem @Mariusz_Datecki ?
Jak myślicie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hotelparadise
Ciekawe kto się kryje pod nickiem @Mariusz_Datecki ?
Jak myślicie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hotelparadise

@choochoomotherfucker: Od początku istnienia ludzkości, to był problem każdego faceta to rozwiązania xD
@BayzedMan: jesteś typie aż niewiarygodny w swojej naiwności ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak chłop jest samotny w wyniku odrzucenia społecznego, to z kim ma sobie zrobić tego potomka? Z własną ręką? (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
@choochoomotherfucker: desperatka zawsze się znajdzie
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Najważniejsze to celować wysoko w życiu :P
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Niech mi dadzą silne leki które zadziałają albo wyjeżdżam w prawdziwą podróż w nieznane.
Mój plan załatwić nfz i leki, i jakąś robotę najlepiej w DE, wszystko jedno gdzie, a tam przynajmniej nie będę rozumiał co do mnie mówią więc mniej cierpienia.
──────────────