Aktywne Wpisy

Codon +135
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliło poza ekran top zysków, co tu się odwala to ja już nie mam pojęcia.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
źródło: IMG_0156
Pobierz
RiverStar +5

Czy tobie sie tak zdarzy? Statystyki poczytaj, a nie pytasz gawedz
@mirko_anonim: Tak. Medycyna twierdzi że 36 lat to zdecydowanie zbyt późno na rodzicielstwo.
Nie dość że ciężko zajść, ciężko ciążę donieść, to dodatkowo dzieći często rodzą się z problemami.
Każda osoba po 30 która znam a się stara ma takie problemy.
Nie część, większa - mniejsza, tylko każdy.
@mirko_anonim: zaczynają się już problemy: szanse na zajście w ciążę wynoszą około 12%
Ważne żeby być pod kontrolą lekarza
A zrobiles badania jakosci nasienia?
Dla zaplodnienia, to lepiej sprawdzac, kiedy zbliza sie owulacja i dopiero wtedy strzelac. W innym okresie szkoda marnowac naboi (。◕‿‿◕。)
Osobiście w tym wieku bym sobie już odpuściła, ale słuchajcie lekarza i samych siebie.
Społeczeństwo nie potrzebuje kolejnych niepełnosprawnych dzieci czy finansowania in vitro, bo ktoś się na starość obudził że chce mieć potomstwo.
W dzisiejszych czasach bardziej liczy się zdrowie matki niż same lata. Jest mnóstwo 30 latek w tragicznym stanie, otyłe z chorobami.
@Ulfric_Stormcloak: Trochę tak, bo zaklinasz rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°) W przeciwieństwie do ciebie akurat ja byłem obecny wielokrotnie przy ciąży i rodzeniu kobiet 30+ i jeśli miałbym próbować określać jakieś statystyki udanych porodów zdrowych dzieci to jakieś 80-90% jest udanych. Więc "Nie każdy, nie mniejsza część,
@lexico: ta wiedza to z pudelka zaczerpnieta czy z bravo?