Aktywne Wpisy

MrSzakal +91

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz

Weź dziewczynko dorośnij i wyhoduj sobie charakter. To współczesne "wydelikacenie" niektórych jest żenujące. Przez całe życie będziesz trafiała na ludzi niemiłych, wrednych, takich którzy mają ciężki dzień lub takich, których nie obchdzi Twoje cierpienie. I mówię to jako lewicowiec, który popiera aborcję. Niemal każdy dorosły znajduje
@szzzzzz zdaję sobie z tego sprawę. Problemem głównym jest dla mnie to, że mam nieregularne okresy. Sama narobiłam sobie pod górkę trybem życia, ale chciałabym idąc do ginekologa czuć, że w przypadku niechcianej ciąży, będę miała jakiekolwiek wsparcie ze strony lekarza. Wiem też, że obecnie to aż nie do przyjęcia by osoba w moim wieku nigdy nie była u ginekologa.
@UlanaGraszka do tego
@mirko_anonim: załóż sobie fake konto ¯\(ツ)/¯ przy zapytaniu zaznacz, że nie chodzi o prowadzeni ciąży, a o pierwszą wizytę i żeby lekarka była młoda. Na siłe robisz sobie jeszcze większy problem tam, gdzie go nie ma. O ile to nie jakiś bait pod aktualne wydarzenia. Poza tym lekarz ma Ci zajrzeć gdzie trzeba, wykonać ew. dodatkowe badania pod wiek i tyle. Dentysta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi