Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Boje się, że zamiast pomocy w razie krytycznej sytuacji, ginekolog wcale mi nie pomoże (dziękuję jakże cudownemu państwu z dykty i kartonu).

Weź dziewczynko dorośnij i wyhoduj sobie charakter. To współczesne "wydelikacenie" niektórych jest żenujące. Przez całe życie będziesz trafiała na ludzi niemiłych, wrednych, takich którzy mają ciężki dzień lub takich, których nie obchdzi Twoje cierpienie. I mówię to jako lewicowiec, który popiera aborcję. Niemal każdy dorosły znajduje
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Oczywiście zgubiłam gdzieś klucz.
@szzzzzz zdaję sobie z tego sprawę. Problemem głównym jest dla mnie to, że mam nieregularne okresy. Sama narobiłam sobie pod górkę trybem życia, ale chciałabym idąc do ginekologa czuć, że w przypadku niechcianej ciąży, będę miała jakiekolwiek wsparcie ze strony lekarza. Wiem też, że obecnie to aż nie do przyjęcia by osoba w moim wieku nigdy nie była u ginekologa.
@UlanaGraszka do tego
  • Odpowiedz
Przez mojego FB nie da się zapytać anonimowo

@mirko_anonim: załóż sobie fake konto ¯\(ツ)/¯ przy zapytaniu zaznacz, że nie chodzi o prowadzeni ciąży, a o pierwszą wizytę i żeby lekarka była młoda. Na siłe robisz sobie jeszcze większy problem tam, gdzie go nie ma. O ile to nie jakiś bait pod aktualne wydarzenia. Poza tym lekarz ma Ci zajrzeć gdzie trzeba, wykonać ew. dodatkowe badania pod wiek i tyle. Dentysta
  • Odpowiedz