Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +137
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +101
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Niestety większość lewej strony gdy słyszy takie rzeczy, choćby były doskonale uargumentowane i udokumentowane po prostu przykleja łatkę transfoba.
Załóżmy jesteś Ty, ja i kolega hetero, któremu np. podoba się jakaś koleżanka.
Dla żartu mówię: "A co ty Pedał jesteś że boisz się do niej zagadać?"
- Czujesz się obrażony, rozbawiony, czy jak Ci z tym? (wiadomo podejście każdego
Wszyscy raczej wyluzowani, jak gadamy ze sobą to czasem dla żartów mówimy "ty pedale" itp nikt nie robi z tego afery. Polityka robi tylko afery.
Do tego my młodzi więc pewnie jest inaczej niż osoby które mają już te 30 lat i są zmęczone obrażaniem i wyzwiskami nwm.
Zresztą w jażdym towarzystwie przecież zdarza się walnąć głupotę i nikt normalny nie bierze tego do siebie, bo w gruncie rzeczy wiadomo, że szanujemy siebie wzajemnie.
────
Zresztą jak taka osoba ma nie mieć problemów jeżeli społeczeństwo robi wszystko by takie osoby je miały, a państwo dorzuca do tego swoje i kładzie kłody pod nogi?
-----
Tak w ogóle to nie wiem jak można odzywać się do ludzi trans w taki sposób.
@mirko_anonim: Ja tam samo nie