✨️ Autor wpisu (OP): @OddychajSwiadomie: nie mam pojęcia o czym piszesz i jak nie masz nic konkretnego do wniesienia w tym wpisie, to proszę - zamilcz. Pisałem, że śmieszkom dziękuje więc wracaj grać w minecrafta :)
@mirko_anonim: 750mg testa i 400mg deki w zupełności wystarczy. Ja sam na takiej kombinacji dość fajnie spuchłem 2 lata temu. Co do trena, to możesz spróbować od 150-200mg/ew zamiast deki przy dobrej misce i powinno Cię sklepać. Tylko pamiętaj o podbiciu białka przy trenie. Co do mety, to się nie wypowiem, bo nie lubię tego środka i dla mnie mógłby nie istnieć
@OddychajSwiadomie: @mirko_anonim czemu atakujesz opa skoro nie masz racji? Może typ się nie chce ujawniać, że jest na sokach? Ja p------e, Wy na tym wykopie zawsze się musicie do kogoś d---------ć? Ogolić jaja i do przedszkola.
@Wezwoguleicstont w życiu nie słyszałem durniejszej wrzuty. To że masz obsesję na punkcie jaj to rozumiem u sterydziarza, ale co masz z przedszkolem? xD
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@OddychajSwiadomie: Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje z osobą na tak niskim poziomie. Miłego dnia, mireczku.
a meta do zajebisty środek dużo fajniejszy od trena