@mirko_anonim: zegar tyka i chcą bombelka i frajera, który będzie na nie łożył. Tutaj wygląd ma drugorzędne znaczenie, jak masz kasę, a skoro jesteś informatykiem, to masz potencjał zarobkowy i sąd potem niezłe alimenty może ci wymusić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eugeniusz_Zua: @BlackpillRAW Uwielbiam teksty o tym, że programista = kasa a kasa = kobiety. Gdyby tak było to czemu jakieś 25-50% ludzi z tagów około blackpillowych to pracownicy IT ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Nie powinni oni w tym czasie taśmowo obrabiać coraz to nowe julki?
@Eugeniusz_Zua: Prawda. Niektórzy myślą, że programista zarabijący 10-15k netto to bogacz kiedy w większości przypadków takie pieniądze dają po prostu komfort codziennego życia bez zbędnego zaglądania w każdy rachunek i możliwość odkładania jakieś części wypłaty. To nie są pieniadze, które sprawiają, że kobiety się za tobą uganiają (albo nawet są chętne na zwykłą relację) bo one myślą o instagramowym życiu a nie możliwości wyjścia do restauracji 2-3x w tygodniu (
@BlackpillRAW: @CloudSpanner @Eugeniusz_Zua ponadto wiekszosc kobiet TOTALNIE GARDZI informatykami, bo sa nudni, wrecz obnizaja im status spoleczny. Bardziej niz informatykami gardza tylko fizolami #robpill i bezrobotnymi. Ciekawy paradoks, ze branza IT daje szanse na niezle zarobki, ale status spoleczny ma niewiele lepszy od pracownikow fizycznych xD
Anonim (nie OP): Ogarnij wazektomie i bzikaj bez nerwów xD Niech liczą na to, że złapią cię na dzieciaka. A jak wpadną z kimś innym i będą chciały wrobić ciebie w dzieciaka, to walnij im na stół potwierdzenie wykonania wazektomii i krzyknij makao
@mirko_anonim: nie wiem, ja tam od dziecka walilem bez gumy i po prostu czesc na to idzie od razu, czesc po jakims czasie... a czesc nie chce bez gumy wcale
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
@Jamniki2: byle dysk nie wypadl( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów