Aktywne Wpisy

Djuk94 +104

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz

Piszę z anonima, żeby nikt z pracy nie podejrzał że to ja, ponieważ wiem że tu siedzą ludzie z pracy.
Moim problemem jest to, że nie mogę przestać się masturbować w pracy.
Ze mną w pokoju pracują 3 dziewczyny, które mi się podobają. Mam je na facebooku, ale znalazłem też ich instagramy.
Prawie codziennie chodzę do toalety sobie ulżyć z finałem, przy czym mam włączone ich zdjęcia na telefonie.
Zaraz po tym jak wychodzą z pokoju na spotkanie, ja zsuwam gorę spodni i muszę przepucować generała. Tyle razy miałem ochotę skończyć w kubku jednej z nich kiedy miała zalaną kawę.
Specjalnie przychodzę pół godziny przed 7 rano, aby podotykać różne prywatne rzeczy, które zostawiają w biurze, typu sweter, bransoletki itd.
Czy ktokolwiek wie jak mógłbym sobie z tym poradzić? Czy ktoś ma podobne problemy?
#masturbacja #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: opie-zejdz-mi-z-oczu-zolnierz
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: