Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim a mają coś przeciwko? wydaje mi się, że teraz to się tak spopularyzowało, że chyba tylko na jakichś wsiach zabitych dechami będą się z kogoś śmiać, że pozbył się kompleksu. niech każdy robi ze sobą co chce
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

poprawić naturę

O ile ty sobie poprawisz komfort życia tak twój potomek dalej po genach będzie dziedziczył tę naturę, którą poprawiłeś ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Powiedz to typom po 165 cm, w ich przypadku każdy centymetr zmieniłby wiele. Ja na szczęście jestem 10 cm wyższy ale rozumiem ich ból i nie gadam bzdur że liczy się charakter. Liczy się ale taki wzrost jest tragiczny nie tylko w przypadku kobiet, całe społeczeństwo podświadomie Cię ignoruje, uważa za słabego, gorszego. Żadne gadanie normików tego nie zmieni, bo oni kłamią, kłamią w żywe oczy.

• Odpowiedz
Nie rozumiem co ludzie mają przeciwko jakimkolwiek operacjom poprawiającym wygląd.

@mirko_anonim: Bo to pustackie zagrywki, ludzi którzy mają zbytnią fiksację na punkcie wyglądu. Ostatecznie to ich decyzja i kasa ale tak samo jak oni mogą robić takie operacje tak samo inni mogą to krytykować czy się z tego śmiać.
  • Odpowiedz