Wpis z mikrobloga

@lexico: Nie, większość związków się kończy bez kwasów. A najczęściej zawiązują się właśnie w pracy, wg badań 34% ankietowanych. 1/3 takich związków kończy się ślubem. Większość ludzi jednak jest na tyle dorosła i dojrzała, że nie przekłada prywaty na pracę, a jak tego nie umie zrobić, to od tego są ludzie wyżej, by taki temat ogarnąć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a ja myśle ze jest coś czego nam nie mówisz. Albo po prostu nie jesteś w jego typie. Brzmisz jakby to miało tak działać, ze ty sobie wybierasz faceta i wiadomo ze będziesz mu się podobać. Postaw się w odwrót ej stylizacji - zarywa do Ciebie obiektywnie spoko gość, ale totalnie Ci się nie podoba. Sprawa jest chyba prosta?
  • Odpowiedz
@lexico a jakie to ma znaczenie? Moze tych z pracy dużo mniej? Spędzasz w pracy 1/3 swojego dnia, to normalne że zawierają się tam znajomości, przyjaźnie a także relacje romantyczne. Poza przypadkami patologicznymi. które źle kończą się w każdym innym otoczeniu nic w tym złego, a nawet jest na +
  • Odpowiedz
@lexico: No tak, w końcu zwłaszcza w dużych firmach wszyscy ludzie siedzą biurko w biurko obok siebie. Jak nie masz liczb to jest to nic więcej jak twoje chłopsko-rozumowanie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W pracy się nie szuka, ja bym z pracy nie brał nikogo po uwagę bo jak się okaże że, kobieta upośledzona i nie wyjdzie to później kwasy i weź zmieniaj pracę. Co innego jak nie zależy na tej pracy. Jak byłaby pewność że, normalna to ok. nie pykło no problem ale moje doświadczenia i obserwacje ludzi podpowiadają że, lepiej dmuchać na zimne i możliwe że, on myśli tak samo
Zwierz33 - @mirko_anonim: W pracy się nie szuka, ja bym z pracy nie brał nikogo po uw...
  • Odpowiedz