Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +14
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

Kręcenie włosami to tik nerwowy wtedy.
Mijasz jakaś na ulicy i myślisz "dziewica czy nie?"
Na 19letnią normalnie... Z tą resztą to raczej już coś jest nie tak.
Pewnie jakiś tam specjalista od tego typu rzeczy by pomógł. Z drugiej strony może jeszcze nie była w tak gorącej sytuacji żeby pójść na całość.
Ja nie mam wrażenia, ja tak po prostu mam i to pomimo 36 lat, ale faktem jest, że wyglądam na dużo młodszego.
@Matulda_Megara: ja tak. Dziewictwo to jedno z moich
Pracuje z psychologiem, która z nami współpracuje, ale jakoś tak...Ta czystość ma dla niej ogromne znaczenie.
Ja szanuję i podziwiam, bo jak tak słucham jej nieraz jak się wypowiada, to ona się chyba też nie masturbuje. Tak, pani lat 37. A fajna, zadbana babeczka. Trochę takie błędne koło.
Ma swoje lata, wstydzi się tego dziewictwa, chciałaby je stracić z kims, ale boi się bólu, a
ale życzę jej, aby się udało.
Chociaż w najgorszej sytuacji jest nasza inna podopieczna.
Młodziutka dziewczyna, zachorowała na raka sromu mając 20 lat. Teraz ma 25. Jest dziewicą i wie, że już nią pozostanie.