Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: jeśli blackpill ci zepsuł banie, to znaczy, że coś było nie tak, albo psychika, albo wyglad. Jakoś mi nie zepsuł, a z wyglądu daleko mi do czada. Po prostu jest różnica między przecietnoscia, a byciem brzydkim.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Dziękuję wszystkim co bardziej aktywnym blackpillowym Mirkom za to że zrobili mi wodę z mózgu. >Naczytałem się tych różnych wpisów dotyczących wyglądu, naoglądałem się zdjęć chadów i jak teraz przeglądam swoje selfiaki zrobione smartfonem, lustrzanką albo kompaktem to patrzę na nie tylko z obrzydzeniem, bo wydaje mi się że jestem brzydki.

Pierdu pierdu n0rmik, krotka piłka- kobiety cię zagadują? Jesteś podrywany? Masz branie na tinderze?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Naczytałem się tych różnych wpisów dotyczących wyglądu, naoglądałem się zdjęć chadów i jak teraz przeglądam swoje selfiaki zrobione smartfonem, lustrzanką albo kompaktem to patrzę na nie tylko z obrzydzeniem

Kobiety mają podobnie jak się naoglądają instablogerek lajfstajlowych ze swoimi przystojnymi chadami, a później zestawiają te obraz z tym jak wygląda ich rzeczywistość i jakimi facetami się otaczają…
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nie możesz się podobać sobie bo to by znaczyło że jestes gejem i jestes zaburzony, to jest normalna reakcja twojego mózgu, a tutaj przez pranie medialne twoja psychika zaczyna wariować pomimo tego że jest ok. Ty masz się podobać płci przeciwnej, a nie sobie, i zostaw ten osąd kobietom. Na siebie patrz pod katem prawidłowości z punktu widzenia standardu bilogicznego.

• Odpowiedz