Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no a czego się spodziewasz? Anonim przyjmie wszystko. Liczba bajtów jest tak olbrzymia, że każdy podchodzi do każdego wpisu z olbrzymią dozą sceptycyzmu. A powiedzmy sobie szczerze, 63k plnów, o ile pracujesz w polsce, brzmi bardzo nieprawdopodobnie. Nie mówię, że jest niemożliwe, ale ciężkie do wyobrażenia sobie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To pogratulować takiej podwyżki. A podwyżka z 6 na 8k jest lepiej widoczna, bo jest mała i łatwa w pojmowaniu w porównaniu do twoje. Ty mają te 40k to jest jakiś kosmos tyle dostawać. Pewnie z 75% tej kwoty nie jesteś w stanie przewalić na głupoty jak umiesz rozsądnie tym gospodarować.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To i ja się pochwalę jeśli można. Właśnie siedzę w salonowej X7 kosztowała blisko 800 tysięcy złotych polskich a kupiona była za pensję którą od wczoraj mam już blisko 30 tysięcy miesięcznie i to do łapki tylko że nie zł a euro czyli złotych to będzie 150 tysięcy pewniej jakoś polskich miesiecznie. Z fartem, jestem też przystojny i w ogóle super bogaty, młody i elo

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @przecietnyczlowiek
@RopuchYtong
@DrGreen_2
IT praca dla bankowości w Szwajcarii. Skończyłem informatykę, 3 lata doświadczenia i jakoś poszło, na start 12k, po roku już 18, później 25 teraz zbliżam się do 50 tak jak napisałem miesięcznie. Ale to trzeba być mną, wy możecie sobie o tym tylko poczytać. Imho
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak dostaniesz następna podwyżkę to nie zapomnij isc na psychoterapię bo ewidentnie masz problemy. Jak niskie musisz mieć samopoczucie aby pisac o zarobkach i podwyżce na wykopie XD na UK tagu był kiedys taki dzban ci wrzucał swoje payslipy i wydruki z konta bankowegoZ
  • Odpowiedz
Ale to trzeba być mną, wy możecie sobie o tym tylko poczytać. Imho bez sensu pytanie.

@mirko_anonim: pierwszy raz spotykam kogoś kto osiągnął sukces w stylu dobre zarobki i zamiast podchodzić do tego pozytywnie to wykorzystuje to w celu wywyższania się nad innymi. Przykro się na to patrzy.
  • Odpowiedz
To pogratulować takiej podwyżki. A podwyżka z 6 na 8k jest lepiej widoczna

@mirko_anonim: polemizowalbym. Sam jak skoncze certyfikaty i to bede sie przenosil do wlasnego LTD w UK i wtedy tez to bedzie podobnie wygladalo 20k PLN -> 50k PLN / msc

Za 2k miesiecznie roznicy to najwyzej katering sobie zapewnisz. A z 30k na luzie mozesz juz przeznaczyc 5-7k na auto czyli to bedzie auto z gornej polki
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @programista15cm
Sorry, ale ja pracuję zdalnie z Polski i mam koszta polskie. W UK każdy głupi potrafi na działalności wskoczyć na 9k funtów, teraz jeżeli masz 20k zł tam miesięcznie to naprawdę po prostu przykre że ktokolwiek tam za tyle musi siedzieć to raptem 4k funtów. Ja tu mówię jednak o poważnych pieniądzach czyli 100k zł plus, lub jak to wytłumaczyć koledze, 20k funtów, ale w Polsce
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim No wlasnie to tak nie jest jak Ci sie wydaje. Im wiecej zarabiam, tym mniej staram sie wydawac. Paradoksalnie teraz jakos bardziej wszystko przesle 2 razy, czy musze cos tam kupic etc. Jak kiedys kupowales rower, czy tam 10 letni for corsa, to to byly maksiumum na twoje zdolnosci finansowe. A teraz zarabiasz powiedzmy 60k, to kupujesz dom za 1.2 mil i tez kasy nie
  • Odpowiedz
niektorzy to widze ze chyba klientom windowsa instaluja dziwiac sie ze ktos tyle kasy bierze. Klucz to to co potrafi. Jesli na swiecie malo osob tak potrafi, to firmy placa takie kwoty magikom. ziobro zdziwienia.
  • Odpowiedz