Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiele mężczyzn narzeka, że teraz mało jest normalnych kobiet, które nadają się do tworzenia jakiejś relacji, a z drugiej strony jest to samo.
Chłopaki w moim wieku na aplikacjach randkowych w 90 procentach wstawiają zdjęcia z flaszką albo nawiązujące do tego, że ćpają, więc nie tylko wy macie pod górkę XD
#zwiazki #tinder #rozowepaski #problem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim

morda, jestem zdania, ze tak pajacuja, bo robia co moga

poza tym, widziales kiedys jak kobieta swipuje?

maszynowo w lewo, facet czesto poswieci chwile dluzej, a i tak nie moze wybierac i daje w prawo na kazda chuda
  • Odpowiedz
a i tak nie moze wybierac i daje w prawo na kazda chuda

@ren-downhill: Chyba Ty. xD Właśnie przez takie nastawienie rynek matrymonialny wygląda tak jak wygląda.

Ja daje luzem 95% lasek w lewo, i to wcale nie dlatego że brzydko wyglądają. Po prostu styl insta-szona i brak opisu dyskwalifikuje większość kobiet w przedbiegach. Ciągle te same zblazowane twarze, które nie potrafią po XX latach życia napisać nawet żartu czy
  • Odpowiedz
@ren-downhill: no, tak wylewa siódme poty, na takie pierdoły, a potem jak przychodzi co do czego to nie umie normalnie i zwięźle czegoś napisać. Problemem nie jest poznanie kogokolwiek, a może inaczej, to jest problemem, ale nie dlatego, że jest to trudność sama w sobie, tylko dlatego, że sami jesteście nieinteresujący. Jakoś tak jest, że ze wszystkich moich znajomych, znajomych znajomych ma taką samą obserwacje; ludzie którzy tak utyskują na
  • Odpowiedz
@moll

przegryw determinowany jest przez aparycje, zycie jest w niemalze zupelnie deterministyczne od wygladu juz na etapie empirycznego dowodzenia

moze mam ci linkowac badania, przyklady, wystepowania ilustracji smutny i zly kontra dobry i radosny?

nie mozesz mi wylistowac nic zlego
  • Odpowiedz
@ren-downhill: przegryw to mental, bardzo często oparty na kompleksach na punkcie własnego wyglądu. I ja Ci nie mówię że jesteś zły, tylko że Twoje postrzeganie jest nieco skrzywione. I takie pozostałoby nawet gdyby przyszła dobra wróżka i machnięciem czarodziejskiej różdżki dała Ci Twój wymarzony wygląd. To jak z byciem grubym i schudnięciem. Takie osoby mimo osiągnięcia wymarzonej wagi, mentalnie nadal pozostają grube
  • Odpowiedz
@ujumuju

odpowiedzialem ci nalezycie za wyzywanie mnie, takie to dobre wasze rady n0rmiku. Jak mozesz zarzucac mi, ze kategoryzuje ludzi, skoro sam to robisz? Naturalnie znasz mnostwo manletow je.bakow

umowilem sie ostatnio z szara myszka 2/10, dlugo pisalismy, byla wniebowzieta
  • Odpowiedz