Aktywne Wpisy

radziuxd +691
źródło: 1000078488
Pobierz
zajsty +199
W 30 kolejce Harry Kane z jednym trafieniem.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL30
Pobierz

Wiele mężczyzn narzeka, że teraz mało jest normalnych kobiet, które nadają się do tworzenia jakiejś relacji, a z drugiej strony jest to samo.
Chłopaki w moim wieku na aplikacjach randkowych w 90 procentach wstawiają zdjęcia z flaszką albo nawiązujące do tego, że ćpają, więc nie tylko wy macie pod górkę XD
#zwiazki #tinder #rozowepaski #problem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
morda, jestem zdania, ze tak pajacuja, bo robia co moga
poza tym, widziales kiedys jak kobieta swipuje?
maszynowo w lewo, facet czesto poswieci chwile dluzej, a i tak nie moze wybierac i daje w prawo na kazda chuda
@ren-downhill: Chyba Ty. xD Właśnie przez takie nastawienie rynek matrymonialny wygląda tak jak wygląda.
Ja daje luzem 95% lasek w lewo, i to wcale nie dlatego że brzydko wyglądają. Po prostu styl insta-szona i brak opisu dyskwalifikuje większość kobiet w przedbiegach. Ciągle te same zblazowane twarze, które nie potrafią po XX latach życia napisać nawet żartu czy
witam, statystyka nie klamie
chlop wylewa siodme poty, zeby masowo poznawc dziewczyny, pajacuje, robi fikolki, kupuje pua
nie staralem sie poznawac kobiet 23 lata w zyciu n0rmiku
mam szereg zainteresowan zarowno zawodowych, praktycznych, po te rozrywkowe
przegryw determinowany jest przez aparycje, zycie jest w niemalze zupelnie deterministyczne od wygladu juz na etapie empirycznego dowodzenia
moze mam ci linkowac badania, przyklady, wystepowania ilustracji smutny i zly kontra dobry i radosny?
nie mozesz mi wylistowac nic zlego
nie
jedyne czego mi brakuje w zyciu to kobiety
nie
moje postrzeganie nie jest skrzywione, bo jest obiektywne
non stop, w powiatowym nie ma par mlodszych niz 30 lat, a jak juz sa to julka plus oskar :33
nie ma tez samotnych kobiet ok
odpowiedzialem ci nalezycie za wyzywanie mnie, takie to dobre wasze rady n0rmiku. Jak mozesz zarzucac mi, ze kategoryzuje ludzi, skoro sam to robisz? Naturalnie znasz mnostwo manletow je.bakow
umowilem sie ostatnio z szara myszka 2/10, dlugo pisalismy, byla wniebowzieta