Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mnie julka zaczęła obrażać z powodu wyglądu to powiedziałem, że jest k---ą i "koledzy" z klasy chcieli mnie pobić ale nic mi nie zrobili bo udawałem, że się nie boje, zresztą sami też byli takimi przegrywami-spermiarzami.
  • Odpowiedz
  • 66
@mirko_anonim

Klasyka, jak jesteś brzydki to jesteś często traktowany przez płeć żeńską niczym trędowaty już od dziecka, mocno to ryje psychikę. Dlatego mizoginia to jest częsty skutek u nieatrakcyjnych mężczyzn, nie przyczyna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): No cóż , ja akurat jestem kobietą i miałam podobną sytuację. Na lekcji języka w ramach praktyki nauczycielka dobrała mnie z klaowym Oskim do pary i miał zaprosić mnie do kina (akurat taki był temat, no cóż) co zostało skwitowane głośnym "fuuuj" Oskiego i komentarzem "x? nigdy w życiu".

Nie będę się upierać, że jest jakiś żeński przegryw, bo od tego czasu znacznie schudłam, twarz mi się poprawiła
  • Odpowiedz
Klasyka, jak jesteś brzydki to jesteś często traktowany przez płeć żeńską niczym trędowaty już od dziecka, mocno to ryje psychikę. Dlatego mizoginia to jest częsty skutek u nieatrakcyjnych mężczyzn, nie przyczyna.

@Slavcel: Uwielbiam to zdziwienie ludzi, że większość nieatrakcyjnch facetów nie lubi kobiet. Ciekawe dlaczego? Może dlatego, że praktycznie przez całe życie ich kontakty z nimi były negatywne?
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: w moim mocno sfeminizowanym liceum zdesperowane różowe z niektórych klas biegały z 0,7l wódki prosząc o to by ktoś zatańczył z nimi poloneza na studniówce. Mnie nie zapytała o to żadna, już nie wspominając o dostaniu za to "zapłaty" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Bardzo współczuję, niestety znam to uczucie. Przez kilka lat byłam prześladowana z powodu wyglądu (końcówka podstawówki + gimnazjum), takie rzeczy niestety siedzą w głowie przez wiele lat. Trzymaj się mireczku, zwykle osoby które tak traktują innych same są zakompleksione i próbują w ten sposób podbudować swojego ego.

• Odpowiedz