Anonim (nie OP): Teraz masz uganianie się za czadami i prawdziwy problem, może cię to czegoś nauczy na przyszłość. Teraz pozostaje ci się tylko modlić żeby ten gość dał sobie spokój, bo kroki prawne to nic nie dadzą patrz przykład pani Bożeny wolowicz. Tak to jest jak kobieta w wieku gdy dochodzi do ściany łapie się na takich facetów
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec no faktycznie straszna rzecz, że po raptem 3 dniach znajomości mogłam mieć jakieś wątpliwości czy przypadkiem kogoś nie skreśliłam zbyt pochopnie, absolutnie to usprawiedliwia, żeby potem taką osobę nękać po tym gdy kilkukrotnie powiedziała, że nie chce dalszego kontaktu XDD
@mirko_anonim: Sama sie pograzasz. Nigdzie nie napisalas, ze moze ze wzgledy na pasje na samochody, czy szachty ktora podzielasz chialas dac druga szanse. Jasno napisalas, ze tylo dlatego bo BYL LADNY. ALe p-----l dalej mirabelko swoje iluzje.
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec Przede wszystkim to ja go nie wybrałam kosztem kogokolwiek innego i dając mu szansę nie odrzuciłam jednocześnie kilku innych. W tym momencie jak go poznawałam to nie miałam żadnych innych chętnych, więc nie to, że dokonałam jakiegoś wyboru między tym a tamtym. Po drugie kiedyś zaprzyjaźniłam się z kimś, kto początkowo mnie nie przekonywał i nie mieliśmy żadnych wspólnych zainteresowań, a okazał się cudowną osobą,
✨️ Autor wpisu (OP): @Lefty Mam tam zarchiwizowane mnóstwo ważnych rozmów, m.in. początki znajomości z kilkorgiem bliskich znajomych, dokumentację tego czy z kimś już kiedyś rozmawiałam i jeśli tak to dlaczego się skończyło, no i ewentualną dokumentację stalkingu, gdyby zrobiło się grubo i trzeba było gdzieś zgłaszać. Gdybym chciała wszystkiego robić screeny albo kopiować to zajęłoby mi wieki.
✨️ Autor wpisu (OP): >Czyli wynika z tego ze kobieta powinna brać typa który jej się absolutnie nie podoba bo jak nie to lata za Chadem.
No i jakoś im umyka to, że chady niby mogą mieć kobiet na pęczki i nie będą jednej jakieś błagać żeby im dała szansę xd Więc ryzyko trafienia na stalkera i spermiarza jest wyższe wśród nieatrakcyjnych
Anonim (nie OP): Niby jakie to były zainteresowania? XD pewnie psychologia, relacje damsko męskie itd. bo tacy kolesie i takie laski jak ty interesują się tylko taką tematyką XD
Anonim (nie OP): załóż fejk maila i napisz do niego wiadomosc 'typie, trzymaj sie z dala od Anki* 10 osób obejrzało twoje zdjecia, a jak jeszcze raz zawrocisz jej glowe, rozwiesimy je po miescie'
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Sama sie pograzasz. Nigdzie nie napisalas, ze moze ze wzgledy na pasje na samochody, czy szachty ktora podzielasz chialas dac druga szanse.
Jasno napisalas, ze tylo dlatego bo BYL LADNY.
ALe p-----l dalej mirabelko swoje iluzje.
@mirko_anonim: co Ci szkodzi pozbyć się tego maila xd bo to już zaczyna wyglądać jakbyś czekała czy coś napisze zamiast po prostu go w-----ć
────────────
Przegrywy w komach: tak się kończy latanie za chadami !1!1!!1!1!1!1
XDDDD
Czyli wynika z tego ze kobieta powinna brać typa który jej się absolutnie nie podoba bo jak nie to lata za Chadem.
Jesteście
@mirko_anonim: no to albo masz pecha i zajmie Ci to wieki, ale przynajmniej typ zniknie albo czekaj aż mu się znudzi
No i jakoś im umyka to, że chady niby mogą mieć kobiet na pęczki i nie będą jednej jakieś błagać żeby im dała szansę xd Więc ryzyko trafienia na stalkera i spermiarza jest wyższe wśród nieatrakcyjnych
─────────
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
*imie twoje
─────────────────────
Co to za nowomowa? Jest tylko zwykła inteligencja, nie ma żadnej "inteligencji emocjonalnej", najbliższy naukowo poprawny termin to "empatia"