Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +202
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Popatrzcie na zegarki ludzi z #frajerzyzmlm
Znam się na tym trochę, i nie widziałem u żadnego z tych "bogaczy" dobrego zegarka, same śmieci typu Tommy Hilfiger oraz inne diesel aby był duży i "złoty", tak właśnie wychodzi ich majętność skoro chcą się popisywać autami z wypożyczalni a na ręku śmieć za 300zl.
To w sumie zabawne bo pisze to mając na reku bb58 a nie uważam się za bogatego człowieka - przeciwnie do tych z #mlm
Aż mnie dziwi że nikt wcześniej nie zauważył tego o czym pisze. Pozdro
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
E tam 300... jak przypolujesz to da się kupić nowy za 185 a jak używka albo p------a z aliexpress (nie widać różnicy na filmie) to idzie za 70 zł nowy złapać:P
@Notakaprawda: @mirko_anonim oczywiscie, ze OP ma taki zegarek, tak samo jak typowy wykopek to jednoczesnie programista 15k i przegryw, dlaczego ktos mialby klamac w internecie.
Nikt kto ma łeb na karku nie da im zarobić na sobie złotówki. Zegarek to wiadomo, kwestia indywidualna, jednego dnia noszę Casio a drugiego OP 116000 a pracuje na etacie jako trybik w systemie z którym tak walczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)