Aktywne Wpisy

Monsieur_V +14
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

Lol82829 +1
#hotelparadise co myślicie o 9 sezonie? Warto to oglądać? Zaczęłam jakiś czas temu obejrzałam kilka odc ale to z bólem serca. Czasem wracam żeby obejrzeć ale po kilkunastu minutach wyłączam bo nie mogę się przekonać do niego. Najbardziej nudzą mnie ci uczestnicy, te laski takie wszystki bff i jakieś nijakie. Czy dzieje się tam coś ciekawego? Z sezonów 6-12 już z samego początku 9 dla mnie najgorszy ale nie mam

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
Potem dawaj ogłoszenia konkretnie że tego szukasz, i spędzaj trochę czasu szukając.
Jeśli spędzisz tak godzinę dziennie to do pół roku kogoś znajdziesz
@mirko_anonim: przekonałeś mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli serio piszesz i nie wiesz jak ogarnąć dupę do ruchania mając miesięcznie 50k no to nie mam dobrych wiadomości. Nawet 10 baniek ci nie pomoże.
i jak będą przychodzić na interview to powiedz im o "układzie" jaki proponujesz
99 popuka się w głowę, ale setna się zgodzi
( no może 19:1 raczej)
@Pandzia_art uwierz mi szukałem. Często te domatorstwo to się okazywało, że ona to wychodzi tylko w weekendy do klubów/na domówki bądź szukały tylko internetowych znajomości dla zabicia nudy, inne faktycznie domatorki wzdychały do przebojowych oskich w nadzieji, że ci wyciągnę je do ludzi. Never again już wole julczyska te są chociaż szczere w tym