Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +993
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +148
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

A gotuje chociaż i bara bara ok?
Bo jak nie...
Na początku związku mało wychodziłem z inicjatywą, na wyjścia itp. Różówa mi zrobiła o to awanture. Wyjaśniłem jej, że wolę siedzieć w domu, a my zawsze się dobrze bawiliśmy razem, nie było jakiejś nudy, narzekania, i to był dorbze spędzony czas więc skąd miałem wiedzieć, że ona oczekuje wyjść? Sama nigdy nie wychodziła
Tak, oczekuje, że jako facet mam się zająć tym. I też pare innych rzeczy. Ona ma pewne wyobrażenie o związku i jak nie jest po jej myśli to jest afera. To nie jest jej pierwszy związek, więc nie wiem jak wyglądał jej poprzedni. Ale mówiła, że jej były był przylepą(czyli tak jak ona) i może traktował ją jak księżniczkę.
──────
Na szczęście, to juz za mna (。◕‿‿◕。)
@mirko_anonim: a baba cały czas robi lody :)
kolejna toksyczna księżniczka
@mirko_anonim: czerwone flagi na horyzoncie
ogolnie trzeba sie dotrzec i wyobrazenia o idealnym zwiazku czesto rozbijaja sie o rzeczywistosc zycia,
@mirko_anonim: Po takim tekście pokazałbym jej gdzie są drzwi.
Skaczesz, cucku, tylko tego nie widzisz.
Nie pracuje, jeszcze studiuje.
Ehh no wiecie to 1.5r zwiazku, coraz bardziej nie chce w to sie pakować, ale ją kocham. Coraz więcej red flagów widze. Rozmowy różne były, szczerze to niewiele dawały. Nie chce z tego zrezygnować wszystkiego, zależy mi na niej ale możę czasem trzeba podjąć trudne decyzje. Ale boje się, że będę żałować.
─────────