mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Zeugma
@mirko_anonim: Różowa do wymiany, mam nadzieję że masz jeszcze paragon.
53
niecodziennyszczon
niecodziennyszczon
@mirko_anonim: Masz babę, która oczekuje że będziesz jej organizował rozrywki? Ile ma lat? 7?
25
Howard_Roark
Howard_Roark
9
takJakLubimy
@mirko_anonim: Typ kobiety: wisielec. Uwiesiła się i tyle...
A gotuje chociaż i bara bara ok?
Bo jak nie...
7
Emble
@mirko_anonim dostałeś już smsa że masz jej zorganizować wycieczkę bo jak nie to będzie się k----ć chociaż wcale tego nie chce ( ͡º ͜ʖ͡º)?
5
SC10n
@mirko_anonim: wyobraz sobie teraz że tak będzie wyglądać całe Twoje przyszłe życie z nią, prędzej czy później psycha Ci siądzie. związki to powinny być relacje partnerskie, czasem Ty dajesz od siebie wiecej czasem druga strona ale równowaga musi być zachowana. oczekiwanie że zawsze będziesz podawał gotowe rozwiązania i obrażanie sie kiedy nie dostaje tego co chce nie świadczą zbyt dobrze o jej dojrzałości. zadaj sobie pytanie czy to wszystko jest
5
U.....k
@mirko_anonim: olej tą zadufaną w sobie księżniczka ¯\(ツ)/¯
3
l.....o
bo według niej tak się zachowuje chłopak

@mirko_anonim: a baba cały czas robi lody :)
kolejna toksyczna księżniczka
3
Reichsmarschall
jakis tam chłopak jej kolezanki co chwile cos organizuje dla swojej dziewczyny i ona tez tego oczekuje

@mirko_anonim: Po takim tekście pokazałbym jej gdzie są drzwi.

ja skakac nie będę

Skaczesz, cucku, tylko tego nie widzisz.
3
Reichsmarschall
3
login_cwiczebny
login_cwiczebny
@mirko_anonim: powiedz jej to prosto w oczy. A jak nie pomoże, to zmień babę.
2
xede
xede
@mirko_anonim: no i tutaj mamy problem bo jako studentka nie poznala zycia, dopiero jak pojdzie po studiach do normalnej pracy to zobaczy co to znaczy obowiazek stawienia sie w niej i przestrzegania regul a nie glupie fochowanie, niestety tutaj pomoze tylko czas i nabycie przez nia doswiadczenia do tego czasu albo jedziesz z nia na tej desce albo sie ewakuujesz i szukasz kogos z podobnymi doswiadczeniem zyciowym jak Twoje, musisz
2
Puuch12
Puuch12
@mirko_anonim: Chyba dobrze wiesz do czego to zamierza ale starasz się wyprzeć xD Jak chce się poczuć jak księżniczka to niech zaoferuje coś w zamian odpowiedniego xD jak nie to elo
2
Howard_Roark
Howard_Roark
@mirko_anonim: Ale normickie p---------e i normickie problemy. "Drogie Bravo" dosłownie. Weź się w garść, typie.
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): Noo, mówiłem, ale ona twierdzi, że facet powinien takie rzeczy robić a ja to bym żadnej inicjatywy nie wykazywał. Od kiedy poprosiła o zmiane tego, tak też zrobiłem. Zacząłem proponować wyjścia, mniejsze lub większe, pytam czy ma ochote wyjść tego i tamtego dnia, ale no jakby nie wiem, to za mało dla niej. Chyba oczekuje, że każdy dzien zaplanuje i ona sobie wybierze kiedy i co. Mam
1
toord
toord
@mirko_anonim: kurna strasznie się tego słucha, jakbym słuchał o swoim poprzednim związku gdzie dziewczyna chciała wiecznie atencji, w momencie nawet kiedy chorowałem i ledwo widziałem na oczy to ona nawet wtedy była zła, ze nie pajacuje przy niej xD

Na szczęście, to juz za mna (。◕‿‿◕。)
1
l.....o
To nie jest jej pierwszy związek, więc nie wiem jak wyglądał jej poprzedni. Ale mówiła, że jej były był przylepą(czyli tak jak ona) i może traktował ją jak księżniczkę

@mirko_anonim: czerwone flagi na horyzoncie
1
sberatel
@mirko_anonim poczekaj aż dorośnie albo znajdź normalną
1
Steczny
@mirko_anonim: typowy kobiecy hive mind, chłopak jej koleżanki swojej dziewczynie coś organizuje to ty tez musisz, pewnie zbyt inteligentna też nie jest co?
1
RAMBOnaBOSO
@mirko_anonim:
musisz z----ć chłopaka tej koleżanki, że chyba go popier****, że co tydzień gdzieś wychodzą└[⚆ᴥ⚆]┘
ALBO
weź do niego nr i po chłopsku zorganizujcie wspólne wycieczki (oczywiście jego pomysł, bo ty nie będziesz tracić czasu) └[⚆ᴥ⚆]┘
1