Aktywne Wpisy

l3gend +252
Dawajcie samochody, które jeszcze parę lat temu można było zobaczyć na ulicy i w momencie wyginęły, ja zaczynam, klasyczna Asterka 1, teraz to ze świecą szukać na drodze
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file443915098270584529
Pobierz
PSY_DELIC +15

rok temu zacząłem pracować, w robocie poznałem dziewczynę, pierwsze pół roku jakoś tak po prostu sobie była, później zacząłem coś do niej czuć, od +- 3 miesięcy urosło to do takiego stopnia, że dzień bez kontaktu z nią jest jakiś taki pusty. wyszliśmy 2 razy ze sobą do kina, po pierwszym razie ją przytuliłem na pożegnanie, lekko się zawstydziła ale uśmiechnęła, od tego momentu jak tylko jest możliwość to przytulamy się na pożegnanie, za niedługo odchodzi z pracy ale jasno powiedziała mi, że poza pracą będziemy się spotykać. ona jest 3 lata starsza, momentami mam wrażenie, że ta różnica jej nieco przeszkadza ale z drugiej super czujemy się w swoim towarzystwie. problem jest jeden - i ona i ja jesteśmy nieco nieśmiali. jak to wszystko rozgryźć żeby jej nie urazić czy coś? myślałem żeby na koniec tygodnia, gdzieś na osobności dać jej całusa i powiedzieć coś w stylu "chyba wiesz o co chodzi"
#zwiazek #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: (ʘ‿ʘ)
Daj relacje jak zareaguje ( ͡° ͜ʖ ͡°)