Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no problem w tym że incele nie mają kobiet bo są właśnie sami tego winni
Często są podli mają szowinistyczne wredne poglądy , sami mają bardzo duże braki w aparycji a śmieją się z mniej urodziwych czy mniej szczupłych kobiet
Większość inceli by miało szansę na kobietę ale
A) mają zawyzome wymagania co do wyglądu nawet jeśli sami wyglądają jak kupa
B) mają wygórowane oczekiwania wobec potencjalnej partnerki
C) są chamami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Incele są solą w oku normictwa. Są sygnałem, że życie nie jest wcale sprawiedliwe i cudowne tak jak sobie wyobrażają. Widok kogoś poturbowanego lub kiepsko obdarowanego przez życie wywołuje u nich takie same odruchy jak przy osobach niepełnosprawnych lub ciężko chorych. Psuje to nastrój tym, którym się pofarciło. Tutaj jednak przychodzi z ratunkiem nasza kultura, która karze współczuć takim osobom. W przypadku incela nie ma takich mechanizmów. Nie ruchasz
  • Odpowiedz
@Linnior88: Mam znajomego, który ma normalne życie towarzyskie. Koleguje się z wieloma dziewczynami, a mimo to w dalszym ciągu jest prawiczkiem i nigdy nie trzymał nawet za rękę. W swoim towarzystwie jest poważany, lubiany i uważany za sympatycznego. Nie jest to odosobniony przypadek, bo znam kilka takich osób, które raczej nazwalibyśmy failed normie, ale nadal nigdy nie mieli partnerek. Wiele z nich próbowało z różnymi dziewczynami. Od tych mniej atrakcyjnych
  • Odpowiedz
@StalNarzedziowa: śmieszne że odrobina prawdy wywołuje u was jak zwykle chamstwo i chęć obrażania , problem jest w was bo macie paskudne agresywne charaktery z którymi się nie da wytrzymać , sama bym nie była z kolesiem który nie umie utrzymać kultury tylko od razu się rzuca ale wasza narcystyczna banka będzie się za wszelką cenę bronić że to wcale nie wasza wina
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 12
✨️ Autor wpisu (OP): @Linnior88 I ty jesteś właśnie doskonałym przykładem tego o czym mówię. Spełniasz 2 punkty - używasz słowa incel nie wiedząc co znaczy i wydaje cie się że incel dobrowolnie chce być sam.

Większość inceli by miało szansę na kobietę ale

Nie, nie ma. Ale twoja działalność pokazuje że jesteś trollem takim samym jak ta co ma rozdwojenie jaźni i pisze z dwóch kont więc nie chce mi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak użalajcie się nad sobą dalej jedyne co wam wychodzi udawanie ofiary systemu
Nadmierne uzalanie się nad sobą to narcyzm dość paskudne zaburzenie bo takie osoby całe życie myślą że są ofiarami mimo że krzywdzą innych
Ps narcyz nie wie o swoim zaburzeniu dlatego obwini wszystko i wszystkich tylko nie siebie
  • Odpowiedz
@Linnior88: Jakbyś odzywał się jak człowiek zamiast szukać konfliktu w każdym wątku to może by traktowano Cię normalnie koleżko. Jakiego Twojego komenta nie przeczytam pod dowolnym wątkiem to atakujesz, obrażasz, stosujesz chochoły, a potem walisz projekcją, że co złego to nie Ty tylko My. Polecam zastanowić się nad sobą.

bo macie paskudne agresywne charaktery z którymi się nie da wytrzymać , sama bym nie była z kolesiem który nie umie
  • Odpowiedz
@Linnior88: Nie wiem czemu w ogóle z Tobą piszę, ale współczuję Ci.

Masz duże zaburzenia osobowości i co gorsza nie leczone

no to ta laska ma zapewne bardzo niskie poczucie własnej wartości albo się jeszcze kiedyś obudzi i odejdzie do normalnego faceta

Dobroć i empatia aż wylewa się z ekranu xD
Nazywasz nas kreaturami i chamami, a sam rzucasz oszczerstwami i jeszcze mi złorzeczysz. No bez jaj. Kto tu jest
  • Odpowiedz
@StalNarzedziowa: no tlumaczysz spokojnie tlumokowi, wyjasniasz, wszystko z rigczem na spokojnie to ten agresor z piana na pysku nie dosc, ze cie na kazdym kroku obraza pokazujac swoje chamstwo to jeszcze probuje tobie to chamstwo zarzucic mimo, ze jedyna chamska osoba w tej dyskusji jest ten troll z rozowym paskiem. A tobie miras wszystkiego dobrego niech sie w malzenstwie wiedzie.
  • Odpowiedz