Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim może idź do kardiologa, pot to termoregulacja organizmu, może masz jakiś problem z krążeniem, ludzie którzy intensywnie trenują mają zazwyczaj odwrotnie, ich organizm dużo lepiej reguluje temperaturę i się mniej pocą,

zastanów się też co bierzesz, niektóre leki i inne boostery powodują pocenie się np antydepresanty
  • Odpowiedz
@povertybench: Tak i nie. Każdy dodatkowy kg jest obciążeniem dla układu krwionośnego nawet ten z masy mięśniowej.
Aczkolwiek mięsień jest nieporównywalnie lepszy niż tłuszcz i benefity samego treningu są nieporównywalnie lepsze niż wady utrzymywania tych dodatkowych kg.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Alter_Konto: Mam pewne rozeznanie co do jono dla stóp i dłoni, spróbuję zrobić research czy jest ona możliwa np. dla pleców, choć nie będzie to łatwe bo po pierwszym rzucie oka widać tylko ściek seo i mlm.

@dean_corso: oraz @In_thrust_we_trust: Przyjmuję tylko witaminę D i Omega-3. Nigdy nie brałem leków innych niż na grypę, w przeszłości testowałem po 1-2 miesiącu suplementy OTC
  • Odpowiedz