Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ta i każdy z nich robi za sponsora cucka i wiernego sługuska za darmo z nimi nie są
Faktycznie z mojego otoczenia znam laski mega atrakcyjne które są z męskimi bazylami ale najczęściej mają dzieci już po ladniejszym samcu i kuce robią za beta bankomat od spełniania życzeń
  • Odpowiedz
@ren-downhill: jedyna szansa na kobietę jaka ma przegryw to być jej wiernym sługą NATURA
A już szczególnie jak się stara o jakąś typowa lasencje
Laska która jest atrakcyjna a decyduje się na życie z kucem najczęściej liczy na to że będzie miała z niego dużo korzyści (znam to z mojego otoczenia , super laski nie są z brzydkimi facetami nigdy za darmo )
  • Odpowiedz
@ren-downhill: to nie o mnie ale znam np laske która była typowa popularna laska taką typowa intagramerka , w szkole pluła na przegrywow ale była biedna i nie miała szans u oskarkow więc dorwała grubego cuckolda którego rodzice mieli firmę i budowali mu dom , koniec końców wzięła ślub z facetem którego za czasów liceum by przezula i wyplula
  • Odpowiedz
@ren-downhill: inny przykład to mega atrakcyjna laska która się wyszalala na wszystkich możliwych kutangach zrobiła sobie dzieci z typowym czadem a koniec końców wzięła ślub z kolesiem który się kochał w niej od podstawówki dlatego że założył firmę i zarabiał po 50 k
Jeśli któryś myśli że atrakcja laska będzie z nim za darmo to nie wiem czy się z was śmiać czy płakać
  • Odpowiedz