Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak ja tęsknię za czasami gdzie było bezrobocie 15%-20%... teraz to co się wyprawia w firmach z wybitnie nieogarniętymi pracownikami przez ten rynek pracownika to dosłownie dramat. Dramat przez duże D.
1. W profesjonalnym salonie samochodowym gość się pomylił i zamiast lusterka od strony pasażera - zamówił od strony kierowcy. Przynajmniej się przyznał do tego, że zawalił. Ale oczywiście zachęcał aby u niego wymienić lusterko, bo tu jest profesjonalny salon a gdzie indziej może się zepsuć. Szkoda, że nie wziął pod uwagę, że sam skopał. Wielki profesjonalista.
2. Prosiłem o przesunięcie terminu płatności w biurze nieruchomości na inny termin. Okazało się, że został przesunięty termin. Tylko szkoda, że nie na termin płatności a na zdanie nieruchomości którą zakupuję. O dziwo klepnięto mi odbiór na niedzielę, wówczas gdy biuro pracuje od poniedziałku do piątku i w niedzielę nie ma tam żywej duszy. No ale to szczegół.
3. Konsultanci bankowi. To już jest normalnie historia na dłuższą metę. Ludzie są menedżerami a tak się znają na rachunkach oszczędnościowo-rozliczeniowych czy też lokatach jak świnia na niebie. Średnio co drugi konsultant na linii telefonicznej trafia mi się ogarnięty. A w moim banku to już tak nie ogarniają czasami, że szok.

Więcej sytuacji nie pamiętam, ale było ich trochę.

No a teraz nie ma bezrobocia i można wciskać kit na poczet pomyłki.

#bezrobocie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach