Aktywne Wpisy

Phillippus +112
źródło: 1000045368
Pobierz
atteint +24
spośród wszystkich maili Epsteina, które do tej pory widziałem, najbardziej podoba mi się TEN.
poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
poniżej tłumaczenie z translatora, bo jestem leniwy:
Właśnie dostałem wiadomość od Boba Pine'a, który zapytał mnie, czy moim zdaniem Murray Gell Man byłby dobrym kandydatem do
Zodiaku.
Jak wiecie, to jedno z tych ostatnich tajnych stowarzyszeń. Zodiak jest jednym z naprawdę fajnych, ma
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-02-09_160222_www.justice.gov
Pobierz

PS. chcialbym zobaczyc ten wysoki standard XDDDD
ja bym nie poświęcił ani złotówki, ani godziny pracy żeby jakiś patus na tym żerował.
Z tego co piszesz sytuacja nie trwa miesiąc, a dłużej i nie zanosi się, żeby cokolwiek się zmieniło. Siostrze już pomogłeś i wystarczy, bo przez takie wyręczanie sprawiasz, że nie uczy się na błędach i nie liczy się z porażką. Chce być z patusem, to niech będzie, ale przecież mieszkanie miałeś wynajmować wyłącznie jej, a nie im obojgu.
Są dorośli,
A z resztą... Daj im mieszkanie. Jak się pokłócą i siostra się wyprowadzi to patus przynajmniej będzie miał gdzie mieszkać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A serio, to podejmowanie ważnych finansowo decyzji na podstawie dziwnych układów rodzinnych i sentymentów nie brzmi
Ale ja bym nie oddawał tak za nic. Siostrze pokój tak ale czemu masz sponsorować obcego faceta? Niech on płaci rynkowe stawki. A jak go nie lubisz to powiedz siostrze, że typa nie widzisz w tym mieszkaniu i tyle.
Ja bym sprzedała to mieszkanie.
Jesteś troskliwym bratem, wiadomo, że chcemy najlepiej dla
@mirko_anonim: jeśli dzięki temu znajdzie bogatszego męża, to zna się ona lepiej na inwestowaniu od ciebie.