Wpis z mikrobloga

@Eddy85: No i wystarczy być nawet lekko introwertycznym, to dla kobiet ekstrawertyczych, introwertycznych i autystycznych taki mężczyzna jest nic nie warty, tak samo mężczyzna o przeciętnym wzroście dla kobiet wysokich, średnich, niskich, karłowatych też jest nikim, itp. itd.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Mnie osobiście by nie przeszkadzał facet po zawodówce, choć sama mam magistra. Jakby był jakiś fajny to czemu nie? Ale niestety czasem spotykam się z pogardą kobiet do pracowników fizycznych, czego kompletnie nie rozumiem. One argumentują to tym, że nie miałyby z takim o czym rozmawiać. I że to nieuk, któremu się nie chciało uczyć. Na forum gazety emama często można spotkać się z pogardą dla fizycznych. Mnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Mnie osobiście by nie przeszkadzał facet po zawodówce, choć sama mam magistra. Jakby

Jeśli to prawda co piszesz, to jesteś w mega mniejszości. Jeszcze nigdy nie spotkałem kobiety, która by się mnie nie spytała co robię, a ile to razy byłem już odrzucany przez swój wygląd to już nawet pominę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Tacy faceci maja dużo lasek do wyrwania- jakieś kasjerki, fryzjerki, kosmetyczki itp. Wiem, bo sam mam takiego sąsiada budowlańca chada i do niego ciagle przychodzą takie Karyny wiadomo na co. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz