Wpis z mikrobloga

Ale pozostałe po co tak kłamią i bredzą głupoty

@mirko_anonim: Ale która skłamała? Ta z chłopakiem miała powiedzieć, że go nie ma? Albo ta po zerwaniu ma się od razu pakować w randkowanie? Trzecia ma męża, a czwarta się spotka. Nie rozumiem, chyba się pogubiłeś w tej zarzutce.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @choochoomotherfucker: ta niby z chłopakiem to na facebooku ma status wolna i jakoś nigdy nie widziałem ją z żadnym chłopakiem tylko z koleżanką wszędzie łazi a jak miała samochód w naprawie to ją odbierał ojciec. Ta po zerwaniu to nie mam pojęcia ale też mi się nie wydaje żeby kogoś miała a wiem że jeszcze z pół roku temu miała tindera. Możliwe że dalej ma.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Bo laska dobrze prawiła. Widocznie jesteś średniakiem ale brakuje Ci charakteru i jaj i pewnie po dobrym pierwszym wrazeinu tematy Ci się rozpływają bo nie masz ogaru towarzyskiego w tym z kobietami. Coś musisz robić nie tak, że od 10 lat mimo próbowania laski się odsuwają ale co dokładnie to nikt ci nie powie nie znająć ciebie w sytuacjach towarzyskich.
Obejrzyj sobie firm CRAZY STUPID LOVE xd

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze nie nabieraj się na pie*dolenie bab, że w wieku 28 lat jako facet powinieneś mieć żonę i dzieci XDDDDD,Gadają tak bo im dupsko pęka że same nikogo nie mają i przelewają tą gorycz na ciebie. Miałem koleżankę o 8 lat starszą która wmawiała mi że starsze kobiety są lepsze, a mówiła tak tylko dlatego że chciała mnie poderwać XDDDDD Facet ma czas tak do 35 roku życia,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po pierwsze patrz na ich p---------e z perspektywy kobiety, wtedy "JAK BYŚ CHCIAŁ TO BYŚ MIAŁ" ma jak najbardziej sens. po drugie "takie czasy że brzydcy ludzie się nie rozmnażają" to nie prawda. po trzecie nie wypłakuj się jakimś laskom z biura bo teraz pewnie mają ciebie za frajera.
  • Odpowiedz