Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim sam sobie przeczysz, niby piszesz się ze da poderwać a na koniec ze wysiadasz i to koniec. Nie jesteś dynamicznym chadem i dlatego nie robiłeś z tymi dziewczynami nic. Dynamizm tez jest potrzebny bo właśnie to tak wyglada jak opisujesz. Jeśli ktoś ma dużo dynamizmu a jest przeciętny z wyglądu to da radę. Bo dynamiczność go poniesie, będzie podbijał aż do skutku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co innego było 10 lat temu jak się miało 20 lat a co innego jest teraz w dobie social mediów. Może 10, 15 lat temu nie było aż tak over i mocno się pococąc i looksmaxujac szło by coś ogarnąć. Dzisiaj to już definitywnie its over gdy na tinderze przez miesiąc nie dostaje już żadnego lajka mimo mocno selektywnych zdjęć.
  • Odpowiedz
Teraz pozostało mi smutne życie aż do starości, o ile kogoś nie znajdę a wszystko przez to że byłem zwykłą ciotą, nie wykorzystałem szans które dostałem od tych którym się podobałem i które coś tam próbowały inicjować.

@mirko_anonim: nie potrafisz stworzyć związku? przyczyna prawdopodobnie w złej relacji z rodzicami (głównie z matką). czy to twoja wina? Nie sądzę.
Schemat się powtarza i da się go przełamać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tchórze z anonima, którzy potwierdzają blackpilla próbując go obalić. Czyli na początkowe zainteresowanie nie trzeba nic robić tylko się spodobać. Nikt nie daje szansy tru przegrywowi by poznać jego charakter bo na wstępie się po prostu nie podoba.
  • Odpowiedz