Aktywne Wpisy

chciejstwo +312
Dla jednych małych kroczek dla mnie przepaść której nie było (。◕‿‿◕。)
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu

TLDR: Szkoda mi mojej byłej :/
Co jakiś czas przychodzi mi myśl, że szkoda mi mojej byłej. Jestem świadomy, że żyje ona w nieszczęśliwym związku, do którego sama dążyła. Jest ona dość specyficzna (border + adhd),wiem, że ciężko będzie jej znaleźć kogoś kto będzie chciał ją zrozumieć / zaangażuje się w jej poznanie w tak dużym stopniu, jak zrobiłem to ja - gdy byliśmy w naszym związku (lata nastoletnie).
Ja aktualnie przeżywam w sumie drugą młodość - czego nie spodziewałem się po naszym rozstaniu, bo dość szybko poznałem kogoś kto otworzył mi oczy na trochę inny świat w którym mogę się spełniać, natomiast nadal mam w sobie jakąś część empatii i zastanawiam się, czy ta moja ex będzie kiedyś "prawdziwie" szczęśliwa. I nie nie chodzi mi o to, że przy mnie nadal byłaby szczęśliwa, pewnie nie, po prostu mam w sobie nadal taką cząstkę odpowiedzialności za nią i w sumie byłbym szczęśliwy, gdyby znalazła sobie kogoś na kogo rzeczywiście zasługuje, bo mimo bordera, nie jest to zła baba #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: I to jest błąd.
jak jest nieszczęśliwa to niech sie ogarnie za pomocą psycho- lub farmakoterapii, sama wie najlepiej
twoje "szkoda mi jej" do niczego nie jest jej potrzebne, tylko tobie żebyś się poczuł szlachetnie
@mirko_anonim: Nie specyficzna tylko chora. Człowiek z depresją też nie jest specyficzny tylko chory. Ciesz się, że się już nie męczysz,
jej zycie jej sprawa, empatia sie konczy w momencie w ktorym ktos nie wykazal jej wzgledem Ciebie
przecież borderka to samo zło.
borderka to tylko materac lub worek
żaden związek !!! żadna relacja uczuciowa !!!
borderki istnieją tylko po to, by wykorzystać je fizycznie i ewentualnie finansowo