Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
@chimeryczna_chimera: chyba patrząc na to jak oni się mnożą, a my, to można jak najbardziej. Kobiety powinny mieć zakaz wchodzenia na uczelnie wyższe (nie obowiązywało by to na prawdę wybitnych jednostek). Dla dobra przetrwania naszej rasy i kultury powinnyście kończyć edukacje na maturze i pracować w sklepach, żłobkach, szpitalach itd, a nie w korpo.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: źle myślisz xD Ja przez lata rozkminiałem różne kobiece zachowania, analizowałem, szukałem przyczyn. To błąd.

Kobieta to jest takie czarne pudełeczko w którym "coś się dzieje". Tak naprawdę nie dowiesz się co bo one i tak prawdy nie mówią. Najwyżej zobaczysz jakiś ułamek rzeczywistości w postaci ich zachowań.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Żyłam w związku na odległość 7 lat i nigdy faceta nie zdradziłam, ale

Fajnie, gratuluje, ale wiesz, że jesteś wyjątkiem od reguły?
  • Odpowiedz
oczywiście, że można, bo osoby wierne gdy partnerzy mieszkają w znacznej odległości od siebie to marny procent.

@mirko_anonim:
xDDDDDDDDDD

szczegół że faceci zdradzają nawet jak w tym samym miejscu mieszkają
To was się powinno w łańcuchy zakuć, zrobić z was kury domowe, i świat od razu by się zmienil na lepsze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w---------j do talibanu jak ci się tak bardzo podoba szariat. Nieudacznik życiowy, tam dadzą ci cel życia, wysadzić się pod szkołą która potajemnie w ukryciu przed talibami pozwala uczyć się dziewczynkom
  • Odpowiedz