Aktywne Wpisy

Sharazsugar +2
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kobieta ma w sobie pustkę którą musi wypełnić
Natura xD
@chimeryczna_chimera: chyba patrząc na to jak oni się mnożą, a my, to można jak najbardziej. Kobiety powinny mieć zakaz wchodzenia na uczelnie wyższe (nie obowiązywało by to na prawdę wybitnych jednostek). Dla dobra przetrwania naszej rasy i kultury powinnyście kończyć edukacje na maturze i pracować w sklepach, żłobkach, szpitalach itd, a nie w korpo.
───────────
@m_ney: to wynika z tego, że ewolucyjny imperatyw nakazuje jej szukanie męskiego opiekuna, który jest najlepszy w jej obecnym zasięgu. Problem pojawia się gdy jej zasięg to cały świat, tak jak teraz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Kobieta to jest takie czarne pudełeczko w którym "coś się dzieje". Tak naprawdę nie dowiesz się co bo one i tak prawdy nie mówią. Najwyżej zobaczysz jakiś ułamek rzeczywistości w postaci ich zachowań.
Fajnie, gratuluje, ale wiesz, że jesteś wyjątkiem od reguły?
@chimeryczna_chimera: oczywiście, że można, bo osoby wierne gdy partnerzy mieszkają w znacznej odległości od siebie to marny procent.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim:
xDDDDDDDDDD
szczegół że faceci zdradzają nawet jak w tym samym miejscu mieszkają
To was się powinno w łańcuchy zakuć, zrobić z was kury domowe, i świat od razu by się zmienil na lepsze