Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niebieski, 29 lvl. Zauważyłem, że na Wykopie mocno gloryfikuje się związki z młodszymi dziewczynami (20-23), a w życiu prawdziwym tendencja jest taka, że społeczeństwo sugeruje raczej szukanie bliżej swojego wieku. Tak jakby związek z 6-7 lat różnicy był czymś dziwnym. Dlaczego tak jest? #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niebieski, 29 lvl. Zauważyłem, że na Wykopie ...

źródło: romantic-couple-s-silhouette-holding-hands-sunrise-beach_176841-25188

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: młodsze dziewczyny nie są zmanierowane swoimi toksycznymi doświadczeniami, dlatego sensownie jest rozglądać się za takimi kobietami

Przeciwko temu są głównie zmanierowane stare raszple, które oczekują niewiadomo czego i nie mogą zrozumieć że mężczyzna nie jest zainteresowany toksyczną starą kobieta.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To zależy. Od pewnego momentu większość ludzi już się nie zmienia i dąży do podobnych rzeczy. Np. facet 40 lat i kobieta 30 lat pewnie chcą tego samego od życia. Ale typ 40 i kobieta 20 już niespecjalnie. Im ludzie starsi tym mniej ma znaczenie różnica wieku imo. Można podzielić ten czas na przed wyszaleniem się i po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie raz już widziałam tutaj komentarze, że w kobietach liczy się tylko młode ciało albo że lepiej znaleźć młodą dziewczynę, żeby ją sobie wychować po swojemu, zdania takich osób nie brałabym mocno pod uwagę xD Oczywiście istnieją takie związki i pewnie czasem się udają, ale normalny człowiek nie patrzy na to w taki spaczony sposób.
  • Odpowiedz
@Ulfric_Stormcloak: Obawiam się, że w dzisiejszych czasach te mające 26 czy tam 28 lat mają zdecydowanie mniej doświadczeń "związkowych" i zmanierowania od tych 20- letnich, gdzie "hulaj dusza, piekła nie ma" jest hasłem przewodnim. No, ale mogę się mylić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @choochoomotherfucker, przecież to prawda, że babę trzeba sobie wychować. Nie rozumiem z czym tu się nie zgadzać.
Młode to głupie, nie wie jak się zachować, ma pełno sprzecznych zachowań, bo wiadomo księżniczka, córeczka tatusia spotyka się nagle z rzeczywistością.
Mniej była bolcowana, więc można ją ustawić pod siebie i nie ma spaczenia po chadach, bad bojach.
Młoda to jędrna, a nie, że skarpety z piachem po zdjęciu stanika.

Jedyna przewaga
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

Młoda to jędrna, a nie, że skarpety z piachem po zdjeciu stanika

Aha, czyli 30 latka jest be bo niejędrna, ale ta 20 latka juz na zawsze tę jedrność zachowa? Zgodnie z twoją logiką kobiety wszystkie 30+ są brzydkie, ale twoja 20-latka jak bedzie miała 30 to nie zbrzydnie? Skoro starsze kobiety są brzydkie, to bedziesz je wymieniał na 20 a potem 30 lat młodsze? Logika wyk0pka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Skoro starsze kobiety są brzydkie, to bedziesz je wymieniał na 20 a potem 30 lat młodsze?

Bo najpiękniejsze co może dać kobieta mężczyźnie to swoją młodość.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo taki to sobie ulozy mloda. dla laski grunt zeby trafila na normalnego, wtedy niech i sie tresuje, dla niej dobrze bo jest dorosly, ktory ulozy plany i dla niego dobrze, bo sobie pouzywa. win-win.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): > przecież to prawda, że babę trzeba sobie wychować

Młode to głupie, nie wie jak się zachować, ma pełno sprzecznych zachowań, bo wiadomo księżniczka, córeczka tatusia spotyka się nagle z rzeczywistością.

Mniej była bolcowana, więc można ją ustawić pod siebie i nie ma spaczenia po chadach, bad bojach.

Chciałabym zobaczyć w prawdziwym świecie facetów, którzy tak piszą, i przekonać się, czy ma to cokolwiek wspólnego z rzeczywistością xd Brzmi
  • Odpowiedz
Tak jakby związek z 6-7 lat

@mirko_anonim: ale przecież 6 lat młodsza laska to idealnie jest, nie widziałem nigdzie jakichkolwiek głosów sprzeciwu na ten temat.

że w kobietach liczy się tylko młode ciało albo że lepiej znaleźć młodą dziewczynę, żeby ją sobie wychować po swojemu,

@choochoomotherfucker: niedojrzali emocjonalnie goście szukają córek do wychowywania, chcą odwalać robotę za ojca. Takie relacyjki kończą się w momencie kiedy dziewczyna zaczyna dojrzewać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Chciałabym zobaczyć w prawdziwym świecie facetów, którzy tak piszą, i przekonać się, czy ma to cokolwiek wspólnego z rzeczywistością xd Brzmi jak typowe kozaczenie w necie.

Wyglądam przeciętnie, ale zbajerować pustą siksę to dla mnie nie problem.
  • Odpowiedz