Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +23
wczoraj spacerując znalazłem w trawie wagę precyzyjną
jeszcze z folią fabryczną, działa ʕ•ᴥ•ʔ
tanie takie wagi są, ale i tak ciekawa rzecz, a niedawno nawet myślałem, że fajnie byłoby mieć taką
miesiąc temu dwa złote znalazłem
https://wykop.pl/wpis/85422425/trzy-dni-temu-znalazlem-podczas-spaceru-1-365-szta
jeszcze z folią fabryczną, działa ʕ•ᴥ•ʔ
tanie takie wagi są, ale i tak ciekawa rzecz, a niedawno nawet myślałem, że fajnie byłoby mieć taką
miesiąc temu dwa złote znalazłem
https://wykop.pl/wpis/85422425/trzy-dni-temu-znalazlem-podczas-spaceru-1-365-szta
źródło: IMG_20260411_2004263292
Pobierz
katienca +38

Podziel się tipami na biznes online, też bym tak chciał (╯︵╰,)
USUŃ konto podwieku
@mirko_anonim: radzisz sobie bardzo dobrze. Za 10 lat twoi koledzy będą znów rozmawiać o tym jak to się nayebali w weekend i pokazywać zdjęcia gołych bab, a ty będziesz się woził kabrioletem z laską 9/10. A może chcesz być jak oni?
pewnie dużo rzeczy robisz
Szczerze mówiąc to ciężko stwierdzić, od wieku tych 11-12 lat był indoktrynowany przez mojego ojca (jest strasznym manipulantem. Poza tym ironią losu jest to, że w jego dzieciństwie nastąpiła taka sama sytuacja - podział rodzeństwa na ojca i matkę. Jak widać historia lubi zataczać koło) i wmawiał mu, że matka rzekomo go zdradzała (oczywiście nie jest to prawda, bo 'Adama' poznała jakoś parę miesięcy/rok po
Cieszę się, że twoje życie stało się lepsze.
Słyszałem właśnie od wielu ludzi, że studia to idealny czas na szukanie znajomości bo w końcu kierunek na który idziesz, jeżeli cię interesuje to możesz spotkać na nim ciekawych ludzi o podobnych zainteresowaniach.
Z drugiej strony uważam studia za trochę takie "przedłużenie dzieciństwa" (o ile nie idziesz na medycynę, prawo czy inny kierunek tego typu. Ja akurat w tych
Siostra chciała iść na Grafikę Komputerową, ale studia ją trochę przerosły, więc po nieudanym semestrze też poszła na anglistykę, a teraz podyplomowka z Grafiki. W międzyczasie rozwijała swój graficzny warsztat i widziała pierwsze fajne