Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +409
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Kampinos +30
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz

Cześć. Potrzebuję jakieś porady z waszej strony. Aktualnie wynajmuję sobie pokój w domku jednorodzinnym. Jest tu tak, że dom ma dwa piętra z czego to drugie jest przeznaczone tylko na wynajem.
Od mniej więcej 2 miesięcy mieszkam z dwójką młodych Ukraińców (mają chyba po 18 lat) i z jednym z nich mam ciągły problem. Gość ma totalnie w dupie respektowanie mieszkania z innymi. Notoryczne nieprzestrzeganie ciszy nocnej, hałasowanie i przesiadywanie w kuchni w późnych godzinach (czasem nawet do 2 w nocy), zostawianie chlewu po sobie w kuchni itd. Każdorazowa próba zwrócenia mu uwagi kończy się wyśmiewaniem z jego strony. Gość generalnie uważa chyba siebie jako pępek świata i myśli, że mieszka sam na piętrze.
Kilka razy zgłaszałem to wszystko właścicielce (mieszka na parterze domku) i niby zobowiązała się do rozmowy z nim, ale jak widać efektów brak (swoją drogą zastanawiam się czy ona w ogóle z nim gadała).
Zastanawiam się co mam w takiej sytuacji robić. Mieszkam tu już około rok czasu i do tej pory mieszkało mi się tutaj naprawdę bardzo dobrze, ale mam już naprawdę dość mieszkania z tym gościem. Fakt faktem pracuję teraz popołudniami, lecz człowiek chciałby w spokoju odpocząć i zasnąć po pracy, a często nie mam takiej możliwości co odbija się na mnie częstym zmęczeniem (a czasami muszę wstawać o powiedzmy „normalnej” porze rano).
Nie wiem co mam zrobić, żeby gość zrozumiał jak żyć z innymi, czy po prostu musi dostać w mordę ode mnie.
#wynajem #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
bo jak było by was dwóch to idziecie do wynajmującej i mówicie, albo wywala tamtego trzeciego typa albo wy wypowiadacie umowę
no chyba, że bardzo wam tam się podoba kosztowo/lokalizacyjne to macie problem jak wynajmująca nie reaguje
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny